View Single Post
Old 06-16-2006, 17:14
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by aúú
Tehát az emer is lebontja a felesleges varikat és tolikat és csinál belőle íjászt... tehát az óriás 1vs1-ben sem veri le ekkor az embert (ha 45+15% barakkot csinál az ember, akkor az óriásnak kb 75-80% barakk kell, hogy átüsse), ezért is lesz döntetlen a vége... de mindez csak teoretikusan nézve, ugyanis soha nem volt még olyan eset szerintem mikor egymásnak esett volna egy óriás és egy ember 1vs1-ben és ne dőlt volna el a csata... tehát alapvetően ez a kérdés megválaszolhatatlan, ha figyelembe veszed azt is amit pár beírással feljebb írtam a körülményekről...
Az ember nem nyer annyi helyet a varikkal mint az óriás, elvégre az 5x-ös különbséget meg kell tartsa. A tekik és a faji sajátosságok továbbra is az óriás mellett szólnak. Tudom ,hogy ismétlem magam, de 40% lakás, 15%-al erősebb sereg, és 10%-al többet termelő tanya. Az ember ezzel szemben csupán a tükörvarit tudja felmutatni, az pedig a gyakorlatban édeskevés lenne.

A körülmények eldöntik a csatát, mégpedig az óriás javára. Ha az ember toli-vari téren annyira legyengíti magát, hogy a full hadis óriást kivédje, akkor a környezet szétszedi, lehet még az óriás előtt Ugyanakkor az óriás életképes akár 56 toival is, és vari se kell neki rengeteg ha hadis akar lenni. Embernek a tolik ellen védekeznie kell mindenképp.
Reply With Quote