Originally Posted by Takanohana
Amikor A-ba felléptem, hadi gnóm lettem, ütöttem, és ütöttek. Túl sok időm nincs a játékra, komoly klán nem fogadott be, mert az állandó jelenlét feltétel volt. Hamar kiderült, hogy így nem haladok. Láttam a hirdetésekben, hogy törpe kelendő, újráztam, és beléptem klánba törpeként. A klán haladgatott, engem meg egyéniben beütöttek időnként. Hiába vágott vissza hadis társam, a föld ezzel nem jött vissza hozzám. Erősítettem a védelmet, de kellett a fegyver is, a nyers is a többieknek... Következő újrázásom óta elf vagyok, egyfős klánban. Lassan haladok, de biztosan. Azóta nem ütött be senki. A top borzasztó messze van, de most érzem először, hogy elérhető, csak idő kérdése.
És még valami. Fellépéskor az volt a tervem, hogy gyorsan lefordulok. Nincs még kék számom, szeretnék. Most már inkább azt gondolom, hogy ha egyszer fel tudok mászni, és meg tudok ragadni a topban, inkább másik országokkal forgok.
Csak azért írtam ezt le, hogy a régóta játszó vérprofi játékosok értsék azok hozzáállását, akik szeretnek játszani, de nincs túl sok idejük és nincs kisujjukban a játék minden csínja-bínja.
|