Quote:
Originally Posted by LiverPool
Miért teszel különbséget a top alján pár hónapot termelő és a legnagyobbak között?
Nem csak azért lehet ülni top alján mert ott kényelmes, van amikor a szükség viszi rá a jónépet...
|
ebben igazad van, nekem az egész A-val nincs semmi bajom, ott nem szeretek játszani, de ez egyéni szocprobléma...
az ötletre reagáltam, meg próbáltam hozzátenni, hátha a nagy reformerek agya ettől elindul...

nekem megfelel így is, viszont akkor nem fordulok le amíg csak bírom magam tartani ott, mert az első országommal még 3.5k körül volt a top ha jól emlléxem, aztán mire a másodikat felvittem 5.7 lett...most 7.3-7.4körül van, úgyhogy egyre kevesebb kedvem van 2.4-ről odáig felmenni (az időről nem is beszélve...)
a beton elf dologról annyit, hogy aki nem hegyezi ki eléggé és nem figyel eleget azt ígyis leszedik, az összes klántagom így járt, szóval az üthetetlenség egy legenda....
azt meg senki se gondolja, hogy majd egyedül gömböz, felmér és beüt, mert az a faj meg nem született meg....ha meg van ideje úgyis épüljön rám, nem igaz?