View Single Post
Old 11-27-2009, 09:48
RicsiPi RicsiPi is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by Padlócsempe View Post
Szerinted mit fogunk választani, 3k kör ücsörgést B-ben, vagy 8 ori tápolását A-ban? Mert tegyük fel, hogy ennyi klántársunk van most 2/B-ben. A földleadásról, szk alatt lepergő topkörökről, tartalék seregben tartásának lehetetlenségéről nem is beszélve.
A B-ből való fordulás szerintem most tökéletes.

Amit el tudok képzelni, hogy azok, akik bejelölik, hogy hosszútávon szeretnének A-ban játszani, azok nem számítanak bele a top30-ba. Ezt bejelölni pedig azért érdemes, mert ha valaki nem jelöli be, az a fordulásért játszik, tehát 2000 top kör után a nép morálja elkezd csökkenni, és így rákényszerül, hogy vagy leforduljon, vagy bejelölje, hogy maradni szeretne hosszabb távon. A jelölés visszavonható, de ekkor életbe lép a morálromlás, szóval aki hosszabb távon tervezett maradni, mégis úgy dönt, hogy lefordulna, az megteheti.

Így kétféleképpen is ki lenne írva a helyezés (összes játékos/helyezés, lefordulásért játszó játékos/köztük való helyezés)
A több személyiséges játékosoknak pedig így A-ban is a személyiségük számának megfelelő top%-t kell teljesítenie.

De meglehet, hogy ennek az ötletnek is van bőven buktatója, nekem úgy tetszik az egész rendszer, ahogy most van.
Sztem is hiába lesz 3k kör a B-ban, attól még az inaktív elfek továbbra is a biztos ücsörgést választják majd.

Talán ez járható út, amit írtál, hogy szét kellene választani azokat akik hosszú távon vannak 1A-ban és akik csak fordulni szeretnének. Az önkéntes bejelölés nem jó, mivel ha mindenki bejelöli akkor 0 heki lesz a top határa.

Egy kicsit módosítottam az ötletedet. A hódító rendszere számolná ki, hogy aktív A-s játékos vagy-e vagy sem. Az számítana aktív játékosnak akinek a legutolsó sikeres kláncsatája kevesebb, mint X kör ideje volt. És B-ből csak az fordulhatna, akinek van A-ban aktív országa.

Tehát a B-ből forgás feltétele lenne, hogy legyen aktív A-s országod, végül is a B-ből forgás azért lett bevezetve, hogy akik hosszú távon szeretnének A-ban tartózkodni, azok is játszhassanak több országgal.

Egyelőre csak az ötletet vetem fel, hogy elfogadható-e!? Mert van itt sok részletkérdés: csak kláncsata számít, vagy egyéni is. Csak a támadó-kláncsata számít, vagy bármilyen kláncsata -- mivel az elf szövik is tudnak védeni. X értéke...

Már látom előre mit fogok kapni az inaktív elfektől, de nekem ez ennyit megér, ha normalizálódik a top határa...
Reply With Quote