Quote:
Originally Posted by Von
Direkt téged emellek ki Hex, azért amit írtál. Azt majd látod, hogy nem rosszindulatból 
Na szóval: a tophatár attól emelkedik akik fedeznek, ennek lefogadom túlnyomó többsége elf, szerintem ezzel kár is vitatkozni, nyilván nem csak elfek vannak, mint ahogy azt ki is emelték.
Igazából azt sajnálom, hogy amit írtam arra se válasz se lefele se felfele nyil nem jött, nem tudom mit gondoltok róla...
Mert nem az elffel vannak a bajok, mint ahogy azt írtam is, hanem a full fedezősökkel. Szerintem Hex te például, vagy sok más ember aki elffel játszik, ott vagytok "eltévedve", hogy a fajt véditek, akik pedig reklamálnak, ott vannak "eltévedve", hogy a fajt támadják. Pedig lehet elffel is értelmesen játszani, nem ez a baj. Nem a fajválasztás a baj...
Hanem a full passzív játék és a nulla játéktudást igénylő kis kék számok.
Ezzel is lehet vitatkozni természetesen. Várnám is. Vannak még érveim, de kíváncsi lennék, hogy más is észrevette-e ezt a jelenséget.
ui: aki olvasta az első hsz-em ebben a témában, az tudja, hogy akinek nem inge...
|
Pontosan, a probléma oka,hogy a föld csak nő... ha az orik forognának akkor nem lenne vele gond, mint ahogy a többi csoportban sem, pedig ott is sokan fedeznek, csak ellépnek és így ki megy a föld a csopiból. ha lefordulna 300elf és jönne felfelé, nagy valószinüséggel nem egyszerre érnének fel. és így 100helyre jutna 1k körönként 60elf ami teljesen ideális és probléma mentes forgást tenne lehetővé. a fordulással egy felül elmegy a fölös föld, másfelöl felszabadul top hely a többieknek. ráadásul az aktivitástól függően mégjobban széthuzodna, mert vannak "aktiv" elfek, akik sokat itt vannak és éjjel nappal fedeznek, és vannak akik nem tudnak sokat belépni mint Hex, akik lassabban tudnak csak haladni. a lényege az,hogy amig stoppolva vannak a top helyek általuk és általunk addig nem lesz itt semmi változás. a különbség,hogy mi nem forogni akarunk, míg ők igen.
Ismétlem, nem az Elf fajjal és a beton játékstilussal van a problémám, hanem azzal,hogy összegyülnek és inaktiv országokként, csak a helyet foglalják a pontlistán.