Thread: Elf mocsár
View Single Post
Old 11-26-2009, 22:01
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Démonka View Post
Érdekes, hogy már megint az elfeket kell csesztetni.Kíváncsi lennék a top 80 országból ami kb a top30% fele,mennyi az elf.Ők nincsenek benne a dologban, hogy egyre emelkedik a top ugye?Csak az elfek!Tessék átfedezni az elfmocsáron és azokat leszedni.Ja, hogy az mégnehezebb mint átvergődni az elfmocsáron???Addig nemnagyon lesz változás amig nem lesz kötelező lefordulni A-ból.Az első 80-100 országnak kényelmes így ahogy van.jöhetnek a lefelé ujjacskák:P
( Te kérted az ujjat)
attól nem emelkedik a top,hogy ott van az a 70-80 aktiv ori, ők már benne vannak a topba, és 1-1 ütésváltásukkal 1el sem lesz több vagy kevesebb a top30-as hely. a top határa mindig a top30%-on állo oritól függ, mivel ezt a határat többen probálják átlépni mint amennyi férőhely van így emelkedik a top.
az a 80 ország meg csak annyiban különbözik tőletek,hogy ők ütnek is néha és szeretnének bekerülni a top klánok közé.
Én nem csesztetem az Elfeket, direkted irtam a megbeszélésekben is, hogy ha már kiheréltük az elfet, akkor a védelmét hagyjuk meg!!! pusztán annyi a célom a topiccal,hogy felmérjem, mennyien gondolják ezt a helyzetet gondnak, esetleg továbbmegyek, hogy néhány nagy elf is elgondolkozik azon,hogy mennyire tesz jót ez az új játékosoknak. a legfőbb dolog amiben különbözünk 1beton elftől aki lentről forog és a top30-ban ücsörög.
Mi azért vagyunk itt,mert felfele törünk, probáljuk minnél nagyobb hektárra ütni az országot, hogy majd egyszer akár mi is top klán legyünk és a nagy különbség,hogy ezt másképpen nem lehet elérni!!! mig az elf puszta passioból és lustaságból ücsörög ott. ő elérhetné úgyis a célját,hogy lefordul és mindig elfel felfedez a topig, mert akkor nem lenne ilyen magas sem, mivel az a 200forogni vágyó elf, nem állandóan lenne a topban, hanem cserélődne és így tökéletesen elég hely lenne mindenkinek...) amig nem volt bevett szokás egy elfet fenthagyni és lentről forogni, addig nem is emelkedett ilyen drasztikusan a top.

Reply With Quote