Thread: Elf mocsár
View Single Post
Old 11-26-2009, 21:16
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Hex View Post
nem fogok szavazni, mert nem csak az elfek miatt emelkedik a top határa, bár könnyű csak az elfekre fogni mindent.
Direkt téged emellek ki Hex, azért amit írtál. Azt majd látod, hogy nem rosszindulatból
Na szóval: a tophatár attól emelkedik akik fedeznek, ennek lefogadom túlnyomó többsége elf, szerintem ezzel kár is vitatkozni, nyilván nem csak elfek vannak, mint ahogy azt ki is emelték.
Igazából azt sajnálom, hogy amit írtam arra se válasz se lefele se felfele nyil nem jött, nem tudom mit gondoltok róla...
Mert nem az elffel vannak a bajok, mint ahogy azt írtam is, hanem a full fedezősökkel. Szerintem Hex te például, vagy sok más ember aki elffel játszik, ott vagytok "eltévedve", hogy a fajt véditek, akik pedig reklamálnak, ott vannak "eltévedve", hogy a fajt támadják. Pedig lehet elffel is értelmesen játszani, nem ez a baj. Nem a fajválasztás a baj...
Hanem a full passzív játék és a nulla játéktudást igénylő kis kék számok.
Ezzel is lehet vitatkozni természetesen. Várnám is. Vannak még érveim, de kíváncsi lennék, hogy más is észrevette-e ezt a jelenséget.

ui: aki olvasta az első hsz-em ebben a témában, az tudja, hogy akinek nem inge...
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Von For This Useful Post: