Thread: Elf mocsár
View Single Post
Old 11-26-2009, 18:05
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Gabro View Post

nézd én anno gyakorlatilag pénz nélkül kerültem fel A-ba kezdő játékosként. Próbáltam egy törpés változatot, de egyedül esélytelen volt, maradt az elf...önellátás fedezgetés, unalmas, de csak ezzel van esély egy ismeretlen, menő klánokhoz csatlakozni nem tudó országnak.
igazad van abban, hogy a top eszeveszetten megy fel, és nehéz átjutni az elfeken, de szerintem ez hozzá tartozik az A-s játékhoz.
Talán ha megpróbáltál volna keresni egy klánt, találsz, akár elég jót is. Ha megnézed, folyamatosan keresnek törpét, hosszú távra, és a fedezését is meg szokták oldani...

Quote:
Originally Posted by Gabro View Post
szia Von
viszont családos embereként kisgyerekek mellett az ember nem tud 2óránként kelni hogy normális klánmunka menjen....
Erről lehet beszélgetni. Gondolom, akkor a munkahelyeden van internetelérésed....
Én egyetemre járok, közben gyakran dolgozok, úgy, hogy csak wap elérhetőségem van, ha szólnak a többiek, barátnőm van, akivel foglalkozni kell, és akarok, mégis itt vagyok, mégis aktív játékot játszok A-ban, annyira, hogy nemrég láthattad a klánütésünk ott.
HA nem vállalod be az éjszakázást, akkor csak annyit kell tudni, hogy a klán támadó, vagy védekező stratégiát játszik-e. Éjszakára tessék eszerint egységeket tartani, a többiek, akik éjszaka is elérhetőek, azok meg megoldják a klán többi dolgát.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post: