View Single Post
Old 11-26-2009, 13:57
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Yberia View Post
Az első oldalakon kifogásolt igazságtalan, mert a nagyklán ellátja a kisklánt dologgal szemben egyszerű a védekezés, hogy nem teheti azt meg.

A kisklán előnye, hogy ha úgy lenne megoldva, ahogy Monro is írta a nagy klánok maguk is gyengülnek amíg pl a kisklánban valaki kitámad. Tehát jogos, hogy laposraver (már ha pár száz heki laposraverés) egy kisklánt, de közben a megszerzett pár száz hekiért adott esetben sok ezer hekivel fizet a nagy klán, mivel őket meg beverik közben.

üdv: Balázs
Sztem valamit még nem értesz pontosan az elképzelt alklános rendszerből. Vagy én nem értem amit mondani akarsz

Szóval nincs szó agyonverésről és az elfokozás is maradhat nyugodtan, mert taktikai elem lehet szintén.

A felvázolt szisztéma szerint:

1. Maximum 2x akkora klánnal tudsz találkozni!

- 1 millás max 2 millással
- 2 millás max 4 millással stb-stb

2. Van 24 köröd rá, hogy ha extrém termelőid vannak akkor megvédhesd átépítéssel ha hadüzit kapsz.

3. A kisklánok védelmére lett beiktatva egy jelentős 20%-os támadómalusz! Számoljátok ki milyen ország kell ahhoz, hogy 20% malusszal is beverjen egy normál 50-10-es gnómot pld...!!!

Ezzel a malusszal csak üres vagy életképtelen felépítésű orikat lehet gond nélkül beverni. Hozzáteszem SOK ILYEN VAN!!!

4. Bontásról - Elfokozásról...
Egy eset van amikor 2x akkora klán fele támad feleakkora méretű teljes klánt. Ilyenkor a nagyklán elfokozással a 2x-es határ fölé tudna menni ami miatt a kisebb nem tudna támadni már a méretkülönbség miatt.

Ezt a helyzetet lehet kezelni ugyan de nem tudom érdemes e... Jelenleg is van ilyen szitu amikor klántámadás elött elbont a másik fél. Mindenesetre lehet kezelni pld azzal, hogy a klánok méreteit az aktuális pontszámok alapján vizsgálja nem pedig a klánpontlista promt értéke szerint (ezt ugyis használja a részklántámadáshoz). Így ha elfokoznak mehetsz utánnuk ha akarsz.
Reply With Quote