Thread: Asztrológus
View Single Post
Old 11-26-2009, 12:32
Yberia Yberia is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Gabro View Post
ez igaz, csak ha csinálsz egy védelemre berendezkedett országot akkor azt minden szerdán átütik, vagy van egy tolid akivel csütörtökönként meg se tudsz moccanni....arról nem is beszélve, hogy pénteken többet termelsz, ezért a piaci árak úgyis esnek picit, tehát ugyanott vagy csak naptárral a kezedben rohangálsz, egy kezdő meg még kevésbé fogja a játékot kapisgálni...
Szia Gabro!

Bár én régen játszottam, válaszolnék a felvetésekre:

Ha van egy védelemre berendezett országom, akkor szerdán max gyakrabban nézek távolt, mint máskor, vagy kiteszem az 1k elitet szerdára piacolni és beveszek a helyére még 1k íjászt.

Ha van egy tolim, akivel csütörtökön gyengélkedem,akkor csütörtökön nem lopom le magam csutkára, hanem akár 4 körönte 75%-ig.

Ha többet termelek bizonyos időszakban, egyrészt fel is halmozhatok készletet, vagy támogathatom vele a szövetségesem.....

Már ebből is az derül ki a számomra, hogy ami az egyiknek nyűg, a másiknak lehetőség, a kettő együtt meg a stratégia.

A személyiségről azért van egy súgó, nyilván a kezdő egy személyiséget választhat és azt az egyet gondolom azért alaposan elolvassa.

Ami a személyiségnek és az ötletemnek az alapja és amit szerintem páran értékelnek benne, hogy a hódítóban sok játékos van, aki bármely okból egysíkú játékot játszik: pl csak harcoskodik, csak bevédősködik, csak termelget..... Egy ilyen személyiség és még pár fejlesztési javaslat, amit rövidesen összeírok megvitatásra lehetővé teszi, csalogatja a játékost egy olyan játékstílus kipróbálására, amit magától talán nem kezdeményezne.

Vagy ki tudja

B.
Reply With Quote