Thread: Elf mocsár
View Single Post
Old 11-26-2009, 10:49
Gabro Gabro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 82%

Quote:
Originally Posted by Von View Post
Egészen röviden megfogalmazva:

Én nem azt érzem problémának, hogy van "elfmocsár" A-ban.
Én azt érzem problémának, hogy 5ösön kis kék számos félelfet szétlopok tízszer, és megfenyeget, hogy átkerülök anarchba, és feljelent amiért tönkreteszem az országát. (!)
Én azt érzem problémának, hogy felülről belekötünk egy kis kék számos szövibe, és beütés után egyből mnt-t kéregetnek. (!)
De a legrosszabb, ha torony nélküli orkból sokszemesként fenyegetőznek, majd lezúzás után még nekik áll feljebb
Kérdem én, hogy ezek vajon mivel játszották végig A-t? Van egy tippem, hogy 30/30as elffel többnyire

Elvileg a kis kék szám azt mutatja, hogy valaki tud is játszani, de ez gyakorlatban nincs így. De ezzel is lehet vitatkozni, hogy probléma-e
ismerek olyan kis kék kettest, aki 8000 kör óta tekit ír 5-ben....gondolom utána se üti magát végig A-ig....
bár ha belegondolsz a kék szám csak annyit jelent, hogy végig tudta teljesíteni a szintek feltételeit...szó nincs benne fanatizmusról, profi játékról...
bár azért 4-5szemnél már valahogy csak nehezebb lehet a top 6-8% gondolom, de majd kiderül
ismerek olyan országot aki gnómként ment végig A-ban hadisként, de nem ütött soha... pénzelte a klán, fedezett, fordult és kész...akkor ő jobban tud játszani, mert nem elf volt?
a lényeg: ha pénz van más nem nagyon kell...
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Gabro For This Useful Post: