Quote:
Originally Posted by Hmmm... Sati

én éreztem azt, hogy full sereggel kimenni + vissza jönnek pár sereggel vagy ha nem 2 vel 1 el min.
Vagy azt nem e lehetne ahogy a hulla erősődik szintenként az elf ugy gyengülne ?
De végül is az Elf erről hires.
De mindenképpen azt kiszedném, hogy a elfeknek keljen a legkevesbb katona a fedezéshez.
|
Saját magamból kiindulva, hogy ha kevés időm lenne csak játszani, és az egyetlen esélyem a fordulásra az elf lenne, és lehetetlenné tennétek nekik a fordulást, én hót sicher abbahagynám az egésze... Persze ez csak feltételezés, mert nekem egyáltalán nincs időm játszani
Kis zárójeles rész: A abban különbözik az összes csoporttól, hogy itt a játék célja, hogy minél magasabbra kerülj, és meg is védd a pozíciódat, szemben a többi csoporttal, ahol szinte kötelezve vagy a továbblépésre. Ennek ellenére semmi drasztikus különbség nincs A-ban a többi csoporthoz képest a fordulás terén, ezt az egyet kivéve. Ez pedig torlódáshoz, hatalmas versengéshez vezet a tophelyekért, és mivel magasan kezdődik a top, ha valaki már bejutott, nem szívesen adja föl a helyét. Ráadásul bejön a B-ből való fordulás is, ami miatt még inkább fölgyülemlenek az orik.
Kérdem én, ilyenkor nem a továbbjutási feltételeken kellene változtatni?
Teszem azt x hektár fölöttiek nem számítanak bele a top30 számolásába?