Quote:
Originally Posted by Goldy
No ott sem a franciák gyújtogattak  Az észak olaszok pedig a szintén Balkánnak tartják a dél olaszokat.
a szlovák magyar konfliktus meg teljesen más min az hogy hogy viselkedsz egy totál nemzetiség nélküli pártsemleges  állattal.
Az angol RSPCA nem csak tipikus állatkínzásokkal foglalkozik. Őket tudod segítségül hívni bármely állatokkal kapcsolatos esetben. Pl ha a cicád fent ragadt a villanypóznán. Ingyenes állatkórházakat tartanak fent rászorulóknak és a gazdátlan állatokat visszaintegrálják családokhoz és ez nem csak azt jelenti hogy begyűjti eteti azt ha jön vki odaadja...
Ott már olyan esetben eljárnak ellened amire itthon max csak legyintenek egyet.
|
A magyar állatvédelemről és a magyarországon aktuális állatvédelmi törvényről hosszan lehetne vitatkozni. Az itteni állatvédelmi törvény kb annyit ér, mintha nem is lenne, mert vagy nem merik, vagy nem akarják szigorúbban alkalmazni.
Annakidején a lovam (aki már rég odaát legelészik) eredeti gazdáját 30000 forintra büntették állatkinzásért... és 45000re zúgfedeztetésért... ennyit számított a bíró szemében az, hogy a ló félholtra verve került hozzám... többet számított, hogy adóbevételtől esett el az állam... magyar állatvédelem... hahh... Inkáb védem egymagam saját eszközökkel, saját lehetőségeimen belül őket... Én már nyugodtan alszom, mert tudom, hogy ha nem vagyok minimum egy tucatnak rosszabb sora lett volna.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|