View Single Post
Old 11-24-2009, 13:52
Cassandra Cassandra is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Igazából nem a macskán volt a hangsúly nem is annyira az állatokon... csak épp az késztetett újabb elmélkedésre. Egyszerüen azt látom, hogy az emberek "körülöttem" egyre önzőbbek, bunkóbbak, sőt hovatovább egyre inkább élvezetet látnak abban, hogy bántsanak másokat, vagy akár egy macskát.

Elhihetitek, hajszálon múlt, hogy nem estem neki, de mit érek el azzal, ha lealacsonyodok hozzá? Kirúgnak a munkahelyemről (ugyanis ez egy "kolléga" volt), vagy járkálhatok a rendőrségre, mert esetleg megkarmolom... ha nem oda, akkor a balesetire, mert eltöri a karom, mondván "jólesett"... ha egyik sem, akkor a tükörbe nézek reggeltől másképp...

A "magyar mentalitás" dolog csak azért jött mert én ritkán találkozok külhoniakkal, nem nézek tv-t, nem hallok híreket, kb fogalmam nincs mi van a nagyvilágban (tlán ez a szertencsém)... Lehet ugyanezt megtalálom a határon túl is... mindezért volt idézőjelben a magyar... Igazából tök mindegy hol találkozom hasonlóval, elitélem.

Tudom, hogy vannak sokan akik segítenek. Én sem csak az árnyoldalt látom. De akkoris, miért kell bántani valakit/valamit, aki/ami neki sosem ártott, vagy ártana?
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote