Quote:
Originally Posted by LiverPool
Elfi, én végülis nem azért indítottam a témát, hogy a szombat délben belépőknek is reális esélye legyen nyerni, hanem mert teljes érdektelenség van a hétvégik iránt és ezen szeretnék változtatni...
Nekem sincs időm péntektől hétőig gép előtt ülni, de ha indulásnál vagyok, akkor szoktam menni, egy jó kezdéssel már egész könnyen el lehet boldogulni a hétvégén...
Tehát én arra várnék ötleteket, hogy lehetne változtatni a játékon úgy, hogy újra legyen 30-40 ori a pontlistán, de ebből 20-25 ténylegesen játszon is, vagy ne legyen 5 (X) sereggel üthető....
|
Ez nagy igazsága Poolnak, kevesen vagyunk hétvégén
Védelem az elején: TÖBB KELL, arról szól az egész, hogy lessük az újbelépőket, s amint eltűnik a lila szín 5 sereg zúdul a nyakába, ha lenne 72 kör védelme (ami nem sok) akkor legalább beíjazhatna egy picit és nem bukna 1 óra alatt 50hekit a 200ból
Törp kitiltása: nagy ötlet! támogatom, mert csak törp nyerhet ez mindenki tudja, annál nics jobb és kézenfekvőbb faj
én még javasolnék a későn belépőknek valami extra bónuszt is, mert sok embernek elment már a kedve a hétvégitől azért mert ronggyá kalapálták 3 óra alatt....
Pontlistát meg visszaalkítanám a régi típusura, beszámítsanak a jelentkezők de nem belépők... nőjön a távolság a kicsi és a nagy ori közt...