View Single Post
Old 11-23-2009, 10:26
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%
Smile

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Ehez csak annyit füznék hozzá, hogy én 3yarddal és teki nélkül léptem fel ork-ként. és köszönöm szépen így másfél év távlatából jól van az orkom a klánom sem volt gazdag. eleinte csak egyéniben "vitézkedtünk" végül elkezdtünk termelni és megülni a seggünkön, nem szorni a pénzt értelmetlen hadakozásokra. és meg is lett az eredménye, amit megtermeltük azt 2-3klán ütésnél elütöttük, aztán megint. egy orknak nem kell sok minden, egy klán kell ami eteti, és az,hogy legyen elég egysége. és béke időben az ork is tud kaját termelni a kisebbeknek.
egy személyi klánnál kicsit macerásabb a dolog, főleg, hogy nem életképtelen országot építettem. És hogy miért vagyok egy személyi klánba? mert nem tudnám szívemre venni, hogy ha épp nem tudok gép előtt lenni, ütnének be minket, vagy mert én nem tudok éjszakázni és vagy napközben lenni és ezáltal több szerep hárulna a klán társaimra. nem tartanám fairnek. Pedig hívtak vagy 3-4 klánba is. szép lassan megtermelgetem a feljebb lépéshez való cumót.

véleményem szerint mind két oldalnak van igaza ebben a kérdésben és van olyan is, ahol nincs igaza egyik félnek sem. Arany középutat, ami mindenkinek jó lenne, vagy nehezen, vagy egyáltalán nem lehet találni, de erre van ez a topic, hogy összehozzunk valamit. Pro és kontra. Sok érv és ellenérv figyelembe vételével csak találunk, valami megoldást erre is. Csak hinni kell benne és tenni érte, de ahhoz több A-snak kellene mind két oldalról szólnia

Last edited by Hex; 11-23-2009 at 10:28..
Reply With Quote