View Single Post
Old 11-23-2009, 08:14
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Hex View Post
véleményem szerint abba lehetne hagyni, hogy játékostársaitokat különféle jelzővel illetitek, mivel elfel játszik. Eléggé nem szép ez a hozzáállás. Csak azért mert elf a faja, nem kellene sértegetni

ismételm könnyen beszélnek a nagyobb klánok tagjai. Miközben ott van a hátuk mögött az a rengeteg lóvé.

A szóban jelenleg nagy klánoknak azért van pénzük mert okosan bánnak a pénzel, biztos vagyok benne hogy akkor is volt pénzük, mikor kicsik voltak.
Nem kell mindig ezzel takarózni. Kicsiben is lehet termelni, azt elismerem, hogy nagyban biztonságosabban lehet ugyan ezt megtenni, de kisklánként sem lehetetlen feladat.

Nem hiszem, hogy az elfek különféle jelzővel lennének illetve. Nem kell besértődni azon, hogy valaki kimondja a bunker szót, tény hogy vannak 30-30-as elf országok, ezt nem lehet másnak csak bunkernek nevezni. Nem alkalmas sem támadásra, még egy kisérésre sem, csak arra jó, hogy a sok ijjász üljön a toronyban. Mondom ezt magam is elfként.

Szerintem az egész 1/A túl van mistztifikálva sokak részéröl. Azok részéröl is akik elfként ülnek a bunkerben. Azt egyébként nem tudom elképzelni, hogy valaki az alsóbb csoportokban sikeres játékos, az A-ban meg nem képes játszani csak ülni a bunkerben.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote