View Single Post
Old 11-23-2009, 01:02
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Andrew View Post
Deee ennek ennek nem az lesz a következménye, hogy amikor valaki nagy nehezen fölér a topba (mert már elég magasan van), akkor ahelyett, hogy lefordulna, B-ből fog forogni, mert nem szeretne újra visszamászni? Illetve nem is ez a lényeg, mert érthető, hogy az emberek ezt csinálják, viszont erősen korlátozott számú a tophelyek száma A-ban, ami így egy kvázi szűk körre csökkenti le a fordulásra képesek számát. Nem éppen ezért van az, hogy megy egyre följebb a top határa? Ráadásul emiatt sokan abbahagyhatják, mert annak nem látják értelmét, hogy elffel fedezgessenek, vagy megunják, viszont nem képesek annyi időt fordítani az A-ra, hogy utolérjék a régi játékosokat.
Késő van, meg lehet, hogy zagyvának is tűnik, de nem valami ilyesmi a helyzet? Csak hogy jól értem-e
(Elsőre az jutott eszembe, hogy az megoldást jelenthetne, hogy csak az első néhány klán tagjai, vagy a top10% fordulhasson B-ből, de aztán eszembe jutott, hogy ennek csak akkor lenne értelme, ha kezdetektől fogva így lenne. Így csak még inkább eltávolodna az élmezőny a csoport többi részétől. Kezdem egyre inkább azt érezni, hogy a játék alaprendszere nem ekkora méretű országokra lett tervezve )
ha megnézed A-ban tulajdonképpen csak a top10 hely van elszakadva, elötte viszonylagosan nincsenek lyukak a pontlistában, vagyis elérhetőek ezek a helyek. Én még mindig amellett tartok ki, hogy a kékszám egy kiváltság és ehez hozzátartozik az is,hogy A-ban sikeres legyél. Ezt pedig azzal bizonyitod,ha beverekszed magad a top30%-ba. máskérdés az,hogyha ezt a munkádat nem szeretnéd feladni, akkor fordulhatsz B-ből is, de elsődlegesen nem azért lehet B-ből fordulni,hogy A-ban csak tamagocsi elfeket tartsanak. Nem kell szeretni az A-t,de attól még a játék része, és tetszik vagy nem a fordulás feltétele az,hogy itt is elérd ezt a szintet.
A jelenlegi helyzet pedig azért állt elő, mert túl sokan akarják kikerülni az A-s aktiv játékot. ha valaki nem birja a lépést, kénytelen lesz kihullani, vagy más stratégiát kidolgozni a haladásra, esetleg más célokat keresni mint a kék10-es. Nem válik a játék hasznára szerintem az,ha nem kell megdolgozni a fordulásért. sztem a ráforditott idő és a tudás forditottan arányosan kell a gyors forduláshoz. minél többet tudsz, annál kevesebb játékidővel éred el ugyanazt a szintet. aki tud az ezekután is megcsinálja 1k kör alatt az A-t anélkül hogy 0-24-ben a monitorra meredne

Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Kutyuleee For This Useful Post: