View Single Post
Old 11-22-2009, 14:59
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by none View Post
szóval jelentőssen kevesebb elf lesz szerinted Aban? erre válaszolj csak..
azt nem mondtam, hogy jelentősen kevesebb lesz, régen sem volt kevés, azért régen is 40% felett voltak A-ban De véleményem szerint az új fellépők és klánok között, már nem lesz ennyire keresett. de ha megnézed az A-s dipót az is ezt mutatja, míg 3hónapja vagy még régebben mindenki elfeket keresett, addig mostmár max törpét keresnek faj specifikusan, és inkább hektárhoz kötik ami pedig jó, mert ha egy klán együtt van, az nagyobb védelmet jelent,mintha egyedül lennél ott beton elffel
Aki nem úgy lép fel A-ba,hogy eldöntötten elf lesz, azt valószinüleg másra fogja rábeszélni a klánja Én sztem jó dolog az,ha nehezebb fordulni A-ból. Aki megtanul szövetségben játszani az itteni viszonyok között, annak meg könnyü is lesz.
Kevesebb azért sem lesz, mert nemhiszem hogy szivesen újráznak be azok akik eddig Elfek, és az arány túlnyomó részét ők adják majd ezután is. Ami változni fog az az elhelyezkedésük mert sanszosnak tartom,hogy a nagyobb klánok befogják verni őket,mert megvan az anyagi helyzetük az extrém barakkupacok létrehozásához.

De ha végig gondolod, ha azt hallod,látod,hogy milyen nehéz az Elfeknek az A-ban, akkor te mit fogsz választani fajnak???

Reply With Quote
Sponsored Links