Quote:
Originally Posted by Princ
A téma az 1A felélénkítése. De vajon ki mit ért ez alatt? Az egyik lehet az, hogy váljanak gyakoribbá az egyéni- és klánütések. A másik pedig hogy cserélődjön a mezőny.
Ha az első megvalósulna, attól a második még nem változna, mert 100% vitéz játékosnak is van 30%-a. A második jelenthet változást az elsőre nézve.
|
az első egy megoldott probléma a fedezés könnyitésével, és a klánbelépésekre kitalált kedvezményekkel, sztem ez a része teljesen jól müködik.
a mezöny pedig nem fog cserélődni amig az emberek jobban szeretnek B-ből fordulni és A-ban tartani egy Elfet... de ha így emelkedik tovább a top ez változni fog, mert kényelmesebb lesz végig menetelni A-n. ergo ez nem lesz gond.
Quote:
Egy játék szerintem akkor jó, ha leköti az embert, vagyis megfelelő célokat találni benne. Itt a rövid távú célokkal nincs gond, csatára van lehetőség, növekedni jól lehet. Középtávon ott a szintlépés. Hosszú távon a fordulás. Vannak még a kiscsoportos részek, aztán a top helyek megszerzése illetve egyéni, különleges célok.
Ha a hosszú távú, egyetemes cél a többség által évek alatt nem elérhető, az gond. Nem egy és nem két ilyet ismerek. Lehet mondani hogy nem jó a felépítésük. Hogy harcoljanak, fordítsanak több időt, fáradságot. Csináljanak ezt vagy azt. Aki ilyenekkel jön az kedvező színben tűnteti fel magát mások előtt, de azon kívül hogy akiknek szólna, nem tudnak a hsz-éről, még a téma szempontjából is öncélú (ld. első bekezdés).
|
sztem nincs olyan reális cél a hódban mostmár ami nem érhető el 1 max 2 év alatt.
Szint kezdése: 2008-04-28 00:44:04
ez az A-s orim durván 700k-s ponton. és lenne bőven kedvezményesem fedezni is feljebb. (kb itt áll már pár hónapja.) nekünk durván 1év játék alatt sikerült a top klánok közé bekerülni. mindezt úgy,hogy volt időszak amikor a klán összvagyona nem érte el a 20yardot, úgyhogy egység 0 volt bent.
Nem hiszem,hogy az a jó, hogy mindenki tud fordulni vagy elérni a saját céljait, csak azért mert kigondolta. Igenis legyen arányos a belefektett munkával. ha egy adott célhoz x egység munka kell és valaki 3x annyit van a gépnél mint te, akkor sztem megérdemli hogy harmad annyi idő alatt teljesitse. a plusz személyiség egy kiváltság, ami nem csak azért jár mert játszol mondjuk 5k köre a hóddal, hanem azért mert elértél valamit benne. és ha te ezt nem tudod teljesiteni 1k kör alatt szintenként, mert nem tudsz annyi időt rászánni az oridra bármilyen okból akkor fogadd el. az 1k kör nem egy kötelező idő, hanem csak minimum amit el kell töltened egy szinten. ha te napi 1 belépéssel csak 3k kör alatt teljesited, akkor annyi.
Megkéne érteni mindenkinek,hogy ez a játék nem arról szól mindent elérj záros határidőn belül, hanem hogy mindenki tud a saját tempojának megfelelően haladni és a saját idejének mérten elérni a céljait.