Quote:
Originally Posted by taszi
miért mit vártál??vázolja a támadási tervét vagy mi??komolyan mondom nem értelek,ha én kinézek magamnak valakit és elkezdem puhítani még szép hogy nem beszélem meg vele a részleteket zöldben,ha egyáltalán írok valamit az hasonló lehet.
|
Nem is ezt írtam, lényegtelen erről vitatkozni, mindenki elbeszél a másik mellett.
Poollal felmerült, hogy szövizünk ebben az Arénában, aztán mégsem. Ezek után nem vártam, hogy -hacsak nincs kiélezett helyzet- ártóra kellene számítanom tőle.
Egyszercsak talán lopni akart és nem ment neki, ártózni próbált ami szintén nem jött össze, mert túl sok körre akarhatta először, másodszor már ment neki és kaptam kemény 4 kört azthiszem szárazból és viharból, erre viccesen megkérdeztem tőle, hogy vagyunk 26-an, mit ártottam neki, hogy ártózik.
Azt írta semmit, csak unatkozik, nyilván nem azt vártam, hogy azt írja, Te figyelj, mostantól 4 körönként ezeket rádrakom. Erre írtam neki viccesen, hogy ha legközelebb unatkozik inkább írjon zöldet. Nem hiszem, hogy rinyáltam a 4 körös ártók miatt, egyrészt mert semmit nem ért el vele, másrészt meg tudtam, hogy nem fogja tudni hosszú távon csinálni ezt, és ezeknek az ártóknak a legtöbb esetben szerintem, csak hosszútávon van értelme. De érdekes abbahagyta, tehát tényleg csak unalomból kaptam őket.
Erre pár nap múlva megismétlődik az egyik szövimmel (mivel Pool már elárulta, hogy szöviben vagyok, így nincs nagy jelentősége, hogy ezt leírom) ugyanez a Pool részéről, na erre kicsit jött az ideg. .
De nem azért mert az ártó ne lenne a játék része, hanem egyből az jutott eszembe, hogy unalomból, persze lehet hogy itt nem is erről van szó, és tényleg meg akar puhítani egyedül egy 4-es szövit, vagy akár közben csatlakozott egy másik szövihez és úgy.
A lényeg, az unalomból történő ártással kapcsolatban kifejtettem itt a fórumon a nemtetszésemet.