Thread: Aréna
View Single Post
Old 11-20-2009, 09:06
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Elfi View Post
Von!

Te most itt nagyon úgy akarod beállítani, hogy én nem tudom mi célja a másik egységeinek megtizedelésének.
Bocs, nem akartam úgy beállítani, csak arra utaltam, hogy nem meglepetés, kár rajta idegeskedni

Quote:
De ha már itt tartunk, én csak mosolyogni szoktam Hétvégiben azokon az orikon akik mészárolni mennek, mivel ott egyértelműen a föld az aminek értéke van. A legtöbb ori a topban kemény védelemmel rendelkezik, így örül az ember, ha befér, és akkor már a földet választja, de Te tudod. .
Nem is felfelé van értelme mészárolni, hanem lefelé. Felfelé földelni kell mert akkor több lesz a néped amiből tudsz képezni, lefelé viszont mészárolgathatsz, mert adott esetben az jobban növeli a hosszú távú esélyeket, mint ha földelnéd.

Quote:
Pláne, hogy ezt még üzenetben ki is fejti, hogy unatkozott. .
Na az már más Én nem erre gondoltam Én hétvégiben szoktam mészárolni és varigyilkolni is bőven, egyszer írt is valaki, hogy miért bántom ennyire. Megírtam neki, hogy csak azért, mert így kisebbek lesznek az esélyei nyerni, nem szórakozásból, mivel rapid versenyről van szó, és ez szabályos elem.
Ezért gondoltam, hogy Arénában is ez megy. A topból érdemes lefelé egységet írtani
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Von For This Useful Post: