Thread: Aréna
View Single Post
Old 11-20-2009, 08:55
Elfi Elfi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Von View Post
Én nem arénázok, de ebból a szempontból a hétvégi játék is releváns. Ott is simán jó a varigyilok, vagy a mészár. Az egyégek gyártása a gazdasági szűk keresztmetszete a játéknak, minél kevesebb van az ellennek, annál kevésbé lesz esélye visszakapaszkodni. Míg mondjuk földet meg a lentiektől mindig lehet szerezni, az esélyeket viszont kifejezetten az egység mennyiségek növelik.
Nem tudom mennyire van így arénában, de hétvégiben nem azért szoktás gyilkolni, mészárolni, mert "nem tudunk magunkkal mit kezdeni", hanem, mert a taktika része
Von!

Te most itt nagyon úgy akarod beállítani, hogy én nem tudom mi célja a másik egységeinek megtizedelésének.

Itt nem erről van szó, amit írtál!

De ha már itt tartunk, én csak mosolyogni szoktam Hétvégiben azokon az orikon akik mészárolni mennek, mivel ott egyértelműen a föld az aminek értéke van. A legtöbb ori a topban kemény védelemmel rendelkezik, így örül az ember, ha befér, és akkor már a földet választja, de Te tudod. .

De vissza a "nem tudok mit kezdeni magammal" játékhoz. Akinek írtam az tudja miért írtam, és hamarosan lesz tőle egy lefele kezem. .

Nyilván mindenkinek több-kevesebb ideje van játszani, így alapvetően semmi bajom azzal, ha valaki csak tolit, meg varit tart és így fedezget.

De ha valaki semmi ok nélkül, csak úgy el kezd viharozni, szárazat rakni, varit gyilkolni, na az számomra értékelhetetlen játékstílus. Mert ezek nélkül is le tudta volna lopni az adott országot.

Pláne, hogy ezt még üzenetben ki is fejti, hogy unatkozott. .
ELFeledett Vidék (#437487)
Reply With Quote