View Single Post
Old 11-19-2009, 22:35
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Princ View Post
Ne haragudj de abban a hsz-ben semmi szép nem volt. A szokásos szánalmasozás szinonímáját láthattam mint annyi más témában is, itt most speciálisan E/2-ben fogalmazva. Ráadásul abból kiindulni ami nincsen és nagyon nehezen is érhető el, tudniillik emberek változását, ahelyett hogy valaki a valóságra alapozna, hát.. nem tudom mennyire célszerű.
Nem szánalmasoztam le senkit és semmit, még burkoltan sem. azért mert vki nem szeret vmit nem szánalmas. Csak annyit irtam le, hogy sztem nem az idő hiány a legnagyobb probléma az Elfekkel (nyilván ez nem mindenkinél van így, nem is azt irtam,hogy mindenki így van vele, de ha csak az a pár ilyen embernek lenne bunker Elffel,mint te Hex, akkor nem lenne itt miről beszélni)
Játékra meg nem fogja őket ösztönözni sem az,ha fix határokat húzunk, sem pedig az,ha növeljük az ork támadóerejét. mert attól hogy beverik, csak mégjobban utálni fogja, mondván,hogy "mocskos gazdag ork"-nak pénzel könnyü... Sztem ebből nem az jön le,hogy szánalmas itt mindenki. csak annyi,hogy a friss játékosok nagy része csak akkor kedveli meg az A-t ha vmi tapasztaltabb aktiv klánba kerül netalántál, vagy lentebb talál vmi mentort.
Ezeknélkül szinte tuti bukta.
A megoldás az lenne,hogy az elf mocsár nagy részét rávenni a játékra A-ban, azért ne feledd el,hogy A-ban ha vki megérzi a sikeres klánütés izét, akkor nagyban tojni fog a top30-ra

Reply With Quote