Quote:
Originally Posted by Princ
Ne haragudj de abban a hsz-ben semmi szép nem volt. A szokásos szánalmasozás szinonímáját láthattam mint annyi más témában is, itt most speciálisan E/2-ben fogalmazva. Ráadásul abból kiindulni ami nincsen és nagyon nehezen is érhető el, tudniillik emberek változását, ahelyett hogy valaki a valóságra alapozna, hát.. nem tudom mennyire célszerű.
|
Nem szánalmasoztam le senkit és semmit, még burkoltan sem. azért mert vki nem szeret vmit nem szánalmas. Csak annyit irtam le, hogy sztem nem az idő hiány a legnagyobb probléma az Elfekkel (nyilván ez nem mindenkinél van így, nem is azt irtam,hogy mindenki így van vele, de ha csak az a pár ilyen embernek lenne bunker Elffel,mint te Hex, akkor nem lenne itt miről beszélni

)
Játékra meg nem fogja őket ösztönözni sem az,ha fix határokat húzunk, sem pedig az,ha növeljük az ork támadóerejét. mert attól hogy beverik, csak mégjobban utálni fogja, mondván,hogy "mocskos gazdag ork"-nak pénzel könnyü... Sztem ebből nem az jön le,hogy szánalmas itt mindenki. csak annyi,hogy a friss játékosok nagy része csak akkor kedveli meg az A-t ha vmi tapasztaltabb aktiv klánba kerül netalántál, vagy lentebb talál vmi mentort.
Ezeknélkül szinte tuti bukta.
A megoldás az lenne,hogy az elf mocsár nagy részét rávenni a játékra A-ban, azért ne feledd el,hogy A-ban ha vki megérzi a sikeres klánütés izét, akkor nagyban tojni fog a top30-ra