View Single Post
Old 11-19-2009, 17:18
siQ siQ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Ezek után jönnek a tolvajok, hogy legyen már kiírva, hogy mikor volt az utolsó sikeres éplistafelmérés, mikor néztem utoljára szövetséget, mikor volt rám nyitott tk-ja stb... És ilyen alapon az is jogos kérés lenne.
A pontlistában megmarad a faji és Személyiség info, ami az utolsó gömbből hátramaradt információ, tehát nem lenne ugaynilyen jogos, mert a gömbből alapból van maradvány információd. Ez egészülne ki az időponttal, tehát ezt az érvedet nem tekintem jogosnak.

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
2%-nyi készültségbe kerül összesen. Ha varázsolsz, akkor 24órából egyszer biztosan felméred a környéket. Ahol kék I van, ott van ugye friss, nem mentett gömb. Ahol nincs, azt meg megcsinálod. Szerintem ez egy felesleges bővítés lenne.
Távolozás könnyítése, szövetséges oldalon karavánküldés, és még biztosan van olyan funkció, ami könnyebbé tesz bizonyos dolgokat. Szóval akkor ezek szerinted mind-mind felesleges bővitések, mert máshogyan is meglehet őket csinálni.

Nyilván nem azt mondom, hogy ez egy hűdefontos bővítés, és a technikai dolgokat sem ismerem. Az én szemszögemből 1 uj adatbázis mező és ennek tárolása és lekérdezése. Nyilván ha más elől veszi el az időt és ezért nem fér bele én is inkább lemondok róla szivesen. De addig a remény hal meg utoljára.
Reply With Quote