View Single Post
Old 11-19-2009, 10:24
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Sztem egyáltalán nem nehéz fordulni az A-ból. Viszont ha a fedezgetős, bebunkerezett Elfet választja valaki, akkor ne akarjon 1k kör alatt fordulni. sztem elég könnyü csak a fedezés és az épités menüt nézegetve haladni... Amúgy meg van 1-2 olyan 1személyes Elf klán akik több ütésen túl vannak mint a legtöbb klán. ha 1k kör alatt fordulni akarsz, akkor 1-2hét termelése után, kinézel egy napot amikor ráérsz (azért mindenkinek van ilyen napja.) és szépen átépitesz addigra barakkkupaccá és ütsz párat klánban. aztán vissza épülsz és termelsz a következő ilyen alkalomig, közben a kedvezményest amit kaptál elfedezed addig. van 1-2 ilyen ország is A-ban. így ha úgy léptél fel A-ba hogy max pénzed volt, esetleg egy kis tartalékod, simán fordulhatsz A-ból is 1k kör alatt, még ha be is véded magad. kb 6-7 klán ütés. és a kapott kedvezményes elfedezése elég is ehez. ez pedig 2-3nap aktiv játékkal böven megvalósitható. azt meg nem hiszem el,hogy valaki lentebb tud rendesen aktivan játszani, de nincs 2-3 napja az A-s orijára másfél hónap alatt???
A probléma gyökere sztem még mindig nem abban van,hogy az elfeknek idejük nincs az A-ra, hanem egyszerüen,nem akarnak A-ban játszani. mert azt hiszik ott csak töménytelen mennyiségü pénzzel lehet boldogulni. és úgy vannak vele mint a kisgyerekek a spenóttal: nem szeretik, pedig még meg sem kóstolták...

ps.: és ha még hozzávesszük, hogy 1/A topic alapján miket gondolhatnak rólunk...
Na vegre valamiben egyetertunk. Szep volt Kuty.