Thread: eRepublik
View Single Post
Old 11-19-2009, 10:09
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by szamóka View Post
Most, amikor az EDEN épp eltörölni készül eHazánkat
Ez lehet, hogy így van, de mennyi ideje ezt ugatják már?
Elég gyász banda az az EDEN, a horvátokkal az élen...
Konkrétan pedig nagyon is jót tenne már eMagyarországnak, ha az egész világ összefogna ellenünk és betámadnának. Nem lenne széthúzás és lenne ok újabb bébibummra.
Hányszor bizonyította a történelem, hogy minden olyan országot, amelynek egy kicsi tartása is van, hiába igáztak le, mindig erősebben jött ki belőle - legközelebbi példa pont mi vagyunk
Az utóbbi időben egyre inkább és egyre erősebben azon a véleményen vagyok, hogy egy ország kifejezett érdeke, hogy minél több és minél nehezebb harcokat vívjon (persze a szövetségesek elvesztése az nem tartozik bele). Ugyanis hiába mondják, hogy az eRepublik szociális stratégia, 10-15ezer embernek nem jut hely politizálni meg cégvezetősködni, ennyi embert csak a háborúk tarthatnak el. Arról nem beszélve, hogy maga a játék felépítése is háborúpárti eléggé azért.

Quote:
Originally Posted by szamóka View Post
Erre kiderül, hogy néhány idióta "just for fun" támadott. Remélem átmegy a kongresszuson a bizalmatlansági indítvány. (perpill 3-3)
Ez így ebben a formában tényleg hülyeség volt, "just 4 fun" az ellenségeknek szabad nekiesni, de önmagában már nem tudom elítélni, hogy újabb fronton nyitunk háborút, hiába az EDEN fenyegetés. Amiért megérdemli Samu az impícset az az indok ami kiderült (egyébként nehogy azt higgye valaki is, hogy más "felelős" döntéseket szülő beszélgetésekben nincs ennyi eszeveszett hülyeség), viszont felőlem akár - nyilván kis túlzással - poénból is szétcsaphatunk akárkit.
Be kell látni, hogy itt egy háborúban senkinek nem esik bántódása, ellentétben a valósággal. IRL mondhatni békepárti vagyok, itt viszont annak semmi értelme. Az ilyen francia elnökök meg a többi szánalmas aki békepárti eRepen, az nem normális, és a saját országával sem tesz jót egyáltalán. Mint mondtam, 10-15k embert nem lehet benntartani politikai szórakozásokkal meg elvekkel, eRepet ugyanis nem muszáj játszani, míg a való életből azért eggyel súlyosabb döntés kilépni...
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote