View Single Post
Old 11-19-2009, 09:29
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Princ View Post
Fantáziálni lehet ugyan arról, hogy a jelenlegi A-sok mindannyian olyan ügyesek és okosak mint te, de akkor is 30%-uknak lesz jó a mostani állapot, és amíg ez a fölső hányad nem cserélődik mert 7-8k hekit nem ad le, addig a vesztes 70%-tól én nem is várom el hogy aktív legyen.

2 fölös hsz-szel több...
Szerintem egyáltalán nem fölösleges hsz-ek. mert ahoz hogy egy problémát megoldj, az okát is tudni kell, hogy jó megoldást találj rá. Félre ne érts, nem én mondtam,hogy ilyen penge vagyok, csak a megvalósithatóságát irtam le a dolgoknak, amit láttam már pár Elftől A-ban

A legjobb megoldás persze az lenne, ha megragadnánk őket és játszanánk velük mert ez kb mint a suliban. a nagy fiuk játszanak, a kicsik meg duzzognak a sarokban A-ban a legtöbb embernek ez már több már mint játék. ott már nem engedhetik meg maguknak az emberek hogy kicsiket tanitsanak be, mert sokkal nagyobbat lehet bukni. Nem egy jó megoldás az se, ha vhogy rákényszeritjük őket, a játékra, pedig sztem legalább az 50%-uk megszeretné az A-t. Anno én is úgy álltam hozzá,hogy majd fordulok párat, termelgetek lentebb a másik vonalon, és majd akkor jövök fel A-ba talán. Szerencsémre első A-ba érkezésemkor bekerültem egy jó klánba Taszi által, és hát még azóta sincs kék számom sőt a többi orim szabin nyugszik jó ideje.

Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Kutyuleee For This Useful Post: