View Single Post
Old 11-16-2009, 00:56
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Ezzel a nehezitessel az amugy is aldozatvallalo orszagok helyzetet teszitek a leheto legrosszabba. Akik felvallaljak, hogy vesztenek hekit, azert, hogy a klantarsaik ussenek. Plusz a bennuk tarolt egyseg is megy a levesbe, ha elotte nem adjak at oket, mert 2 het alatt lazan elfogy a piacuk.
Nem tudom, lehet félreérthető volt amit irtam. de emlékeim szerint a 336 kört arra irtam,hogyha ezen időn belül UGYANABBA a klánba lép vissza ahonnan kilépett, akkor (és csak akkor) ne járjon neki a leadásra a kedvezmény. Ez sztem jobban sújtja a hirtelen kidobáló klánokat mint a védőket. a Támadóknak elég idejük van minden ezzel járó nehézséget kiküszöbölni,feltéve ha ki akarják.
1, a piac átszervezhető, hogy ez ne jelentsen gondot,végülis annyi időd van rákészülni amennyit csak akarsz.
2,ha ehez lusta vagy, a kidobált klán tagok nyugodtan mehetnek/csinálhatnak külön klánt. van időtők megtervezni,hogy hova kerüljenek.
3, ha pedig ehez is lusták vagytok, akkor nem kidobljátok őket, hanem mint támadók ti vállaljátok fel a leadást és mentek új klánba,végülis ti nyertek rajta nem ők.
4,a kidobálás kényelme és az előre nem látható szétválás előnyét kiélvezve, vállaljátok a normál leadást és veszitek vissza az országokat.
Quote:
Mindezt kombinalva a sima 2 koros nehezitessel, ra sem lehetne allni klanokra!

Hiszen senki nem fogja a 2 hetes macerat felvallalni a klantarsaiert.
a ráállást sztem ez nem változtatja meg sztem, pontosan úgyanúgy zajlana. és természetesen nem kombinálva gondoltam a 2 dolgot, hanem külön. a menekülés megmaradhatna, ha csak így nem állandosulna

lássuk csak milyen problémák vetődtek fel:
1, kidobálással menekülés megakadályozása, és így a veszteségek csökkentése. Ati nem támogatta a teljes megszüntetését. Ezzel megmaradna mint lehetőség? igen. Megérné gyakran használni? nem. Csak akkor használnák a klánok, ha tényleg szükségét érzik, és komoly árat fizetnének érte ha töbször is használják.

2, a nagyklánok kidobják a tagokat, ütnek és elmenekülnek felfele,ahol újra elérhetetlenek. sztem ez a javaslat ezt is hátráltatná, mert nem érné meg a nagy országokból ennyi földeket leadni. Arra ösztönözne, hogy egy ilyen szétválás hosszabb távu legyen, ebben az esetben nem sújtaná a kedvezmény elvesztése az orikat...

sztem ebben a 2esetben érezhető csak a hatása. és ebben az esetben nem kell a 2körös kiléptetés. ugye klánból ezenfelül csak akkor lépsz ki, ha hosszabb távon nem játszol és szk-ra mész addig, ekkor nem sújt a malusz, mert ritka hogy 1-2hét kihagyás miatt szk-zna vki. emellett ha klánt váltasz akkor úgy szintén nem érintene a módositás. ez csakis a ki-be dobálásra élne, ami mind a támadó marasztalását az elérhető régiókban,mind a kidobálás menekülés elkerülését erősitené.

Remy ha egy klánból kilépnek támadni, ritka,hogy azok az orik lépnének ki, akik a védelmet tudnák szolgáltatni a klánban, így a klán másik felének általában arányosan jobb a védelme mint a támadóknak és nem kell félteni. Ha egy kisklán rá van kényszerülve, hogy a termelő orikat is átépitse egy ütésre, akkor a nagyklánnak sztem úgyanúgy meglehet ezt tennie és védésre beállitani a másik klánt.

Last edited by Kutyuleee; 11-16-2009 at 01:01..
Reply With Quote
Sponsored Links