Quote:
Originally Posted by wand
szerintem meg nálam nagyobb bontogató nem sok szaladgál a hódban...
Elsöször is elmesélhetnéd ki vagy, mert a Fáraó név nekem semmit nem mond
Másodszor ha jövünk újra megmásszuk az egészet.
Harmadszorazt a topicot még csak nem is én indítottam, de ettől az a véleményem, hogy a nulla hekis ütéseket meg kell szüntetni, viszont azt is megértem, hogy a másik oldalról is jogos az igény az irreális ráállások megszüntetésére.
akkor olvasd át a topicot és találsz benne pár érvet..
1. az anarchra mindig is vonatkoztak külön szabályok.
2. Ha végigolvastad a beírásaim nem egyszer leírtam, hogy ez a módosítás a normál csoportok közt csak az A-t érinti. Tehát benne van, hogy normál azaz az anarchanak tőlem lehet más szabálya.
3. én elhiszem, hogy személyiségemben biztos vannak zavaró dolgok  , de biztos lehetsz benne, hogy ez nincs köztük.
|
ha megsértettelek bocsi direkt irtam hogy nem személyeskedni akarok
a mek mekkel szemben voltam már vesztes oldalon meg pattantatok is rolunk (jajde vicces az orim )
atolvasom a topicot mindig elejétol a vegéig mielott fejlesztésekkel kapcsolatban bármit is irni szoktam es nem erzem jogosnak az erveket hogy a ráállást modositsuk
irtam ellenérveket is rá
a top 3-4 kán egyéni csatáit 500k folotti orikra gondolok
megolne ha csak 50K pontot lehetne fokozni igy se nagyon harcolnak
horror ara van a fedezésnek igy lehet egyedul haladni ha nagyokat fokozol és ugy utsz
ertem hogy ez a támadott orinak szar de védje meg magát
az elmult 1.5 evben kaptam olyan pofonokat ami után simán támogathatnam hogy ne lehessen ráállni a másikra nagy hekin nagyon megérné nekem
de értsd meg hogy megolné a játékot és élvezhetetlen lenne
1. az ilyen változások ugyanugy minden csoportot érintenek mert ati valami olyasmit irt valahol hogy ezeket csak igy tudja megoldani
2. lehet mas szabály ha ati tud rola elore hogy milyen galibákat okozna anarchban
de amég nem tud rola addig ugyanugy erint minden csopit
3. tudom hogy jo játékos vagy viszont a szigoritott fedezés bevezetése ota nem jáccottál igy nem vagyok benne biztos hogy tokéletesen atlátod a problémát hogy miert nem szabad piszkálni a ráállást
hogy haladjanak szerencsetlen kisebbek ha ezt is elvesszuk tőluk ?
4. tobbekozt a pékek se bankoltak volna amivel amugy tenyleg folverték a kati piaci árakat az elf mocsárral kozosen ha a fedezés nem lenne horror áron
es a big gunék lehet ha nem fokoztak volna el annyit mikor gyujtogattak (54k pontot minden pirónál) es ahogy serg is irta nem spájzolnának 1000-el jutna a piacra is kati

remélem elég ervet folsoroltam tobbekozt hogy nekem is megérné ha nem tudnának olyan konnyen rámállni "irreálisan messziről" de miert nem lenne jó ez senkinek pár nagyorin kivul
ne oljuk meg a játékot hulye modositasokkal/szabályokkal !