Thread: A taktikai elem
View Single Post
Old 11-15-2009, 14:09
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Fáraó View Post
wand elkényelmesedett es nem akarja szarrábontani az oriját egy visszatámadáshoz
szerintem meg nálam nagyobb bontogató nem sok szaladgál a hódban...

Quote:
ja ok ez igy támogatható ezzel nincs gond
csak wand mást akart ami viszont nem teccik ugyanugy
és már érett a gondolat a fejemben vajon nem e azért kardoskodik mellette hogy a flangánra pl ne lehessen ráfokozni ha behoznák ?
Elsöször is elmesélhetnéd ki vagy, mert a Fáraó név nekem semmit nem mond
Másodszor ha jövünk újra megmásszuk az egészet.
Harmadszorazt a topicot még csak nem is én indítottam, de ettől az a véleményem, hogy a nulla hekis ütéseket meg kell szüntetni, viszont azt is megértem, hogy a másik oldalról is jogos az igény az irreális ráállások megszüntetésére.

Quote:
nem személyeskedni akarok csak más logikus magyarázatot nem találtam rá miért kéne drágitani a fokozást vagy limitálni mégjobban a mértékét max 50k pontra meg ilyenek
akkor olvasd át a topicot és találsz benne pár érvet..

Quote:
mondjuk wandnál zavaro hogy soxor csak magára tud gondolni (lásd kereskedo modositása topic amitol tuti agyvérzést kapna pár anarcos ha bevezetnék)
1. az anarchra mindig is vonatkoztak külön szabályok.
2. Ha végigolvastad a beírásaim nem egyszer leírtam, hogy ez a módosítás a normál csoportok közt csak az A-t érinti. Tehát benne van, hogy normál azaz az anarchanak tőlem lehet más szabálya.
3. én elhiszem, hogy személyiségemben biztos vannak zavaró dolgok , de biztos lehetsz benne, hogy ez nincs köztük.

Last edited by wand; 11-15-2009 at 14:25..
Reply With Quote