Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
de kisérni van esélye, mert meléd tud bontani!!! és miután csapodtál ott fog állni meletted... nah ez az amit nem tudsz megcsinálni 30k hekin ha 26k-ról fokoznak rád, mert az országod 60%-át kéne elbontanod hogy mellé érj, és ő még egy hekit nem bontott... egy 100k-s ráállás sztem úgyanannyiba kerülne minden hekin, mint most 500k katiba  én azt támogatom, hogy az elfokozás hatékonysága változzon. vagyis 100k-t távolodva ne 0-át vigyél hanem az eredetei föld 10-20%-át, és ha 1milla katit fokoznál be, se legyen 0.
A támadó oldalon pedig a kati elvándorlást piszkálnám meg inkább.hogy az első körben ne a fele menjen el a katiknak, hanem jóval kevesebb, vagy 1körig ne is. (így klán szinten is lesz esélyed alá bontani ha messzebbről fokoznak rád.) Sztem ez az ötlet elég egyszerü ahoz,hogy ne bonyolitsa túl a játékot, de megoldja a problémát.
|
ja ok ez igy támogatható ezzel nincs gond
csak wand mást akart ami viszont nem teccik ugyanugy
és már érett a gondolat a fejemben vajon nem e azért kardoskodik mellette hogy a flangánra pl ne lehessen ráfokozni ha behoznák ?

nem személyeskedni akarok csak más logikus magyarázatot nem találtam rá miért kéne drágitani a fokozást vagy limitálni mégjobban a mértékét max 50k pontra meg ilyenek
anarch D-ben meg is ölné a csopit es az egyetlen alternativát is elvenné a fedezésen kivul a haladáshoz
ha valakit be lehet verni 3-4k hekivel lejjebbrol az megérdemli hogy leverték
mondjuk wandnál zavaro hogy soxor csak magára tud gondolni (lásd kereskedo modositása topic amitol tuti agyvérzést kapna pár anarcos ha bevezetnék)
egyszer már a személyisegek számatol fuggo topkorokk bevezetésével és a fedezés nehezitésével évekre kicsinálták az anarcot (arden pl 40k hekirol nem tudott fordulni a 4eskéjével mert nem mentek a topkorei 40k hekin)
tobb évunkbe telt még meggyoztuk atit hogy javitsa ki
és koszonjuk de az ilyen javaslatokbol nem kérunk nehogy már ne lehessen utéssel haladni a D-csopiban se A-ban nagyobb hekin
ez a fokozás drágitása egy nagyon xar otlet
tudom hogy az A egoista műfaj de azért ne rugaszkodjunk már el ennyire a foldtől
anarcba is ugyanugy fizetik a játékosok a vipet (valoszinu tobbet is fizetnek mert fejenként tobb orit kell vipelni)
és az ilyen változásokbol nagyon nem kérnek ami hátrányossan érintené oket