Thread: A taktikai elem
View Single Post
Old 11-15-2009, 12:04
Fáraó Fáraó is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
de kisérni van esélye, mert meléd tud bontani!!! és miután csapodtál ott fog állni meletted... nah ez az amit nem tudsz megcsinálni 30k hekin ha 26k-ról fokoznak rád, mert az országod 60%-át kéne elbontanod hogy mellé érj, és ő még egy hekit nem bontott... egy 100k-s ráállás sztem úgyanannyiba kerülne minden hekin, mint most 500k katiba én azt támogatom, hogy az elfokozás hatékonysága változzon. vagyis 100k-t távolodva ne 0-át vigyél hanem az eredetei föld 10-20%-át, és ha 1milla katit fokoznál be, se legyen 0.
A támadó oldalon pedig a kati elvándorlást piszkálnám meg inkább.hogy az első körben ne a fele menjen el a katiknak, hanem jóval kevesebb, vagy 1körig ne is. (így klán szinten is lesz esélyed alá bontani ha messzebbről fokoznak rád.) Sztem ez az ötlet elég egyszerü ahoz,hogy ne bonyolitsa túl a játékot, de megoldja a problémát.
ja ok ez igy támogatható ezzel nincs gond
csak wand mást akart ami viszont nem teccik ugyanugy
és már érett a gondolat a fejemben vajon nem e azért kardoskodik mellette hogy a flangánra pl ne lehessen ráfokozni ha behoznák ?
nem személyeskedni akarok csak más logikus magyarázatot nem találtam rá miért kéne drágitani a fokozást vagy limitálni mégjobban a mértékét max 50k pontra meg ilyenek
anarch D-ben meg is ölné a csopit es az egyetlen alternativát is elvenné a fedezésen kivul a haladáshoz
ha valakit be lehet verni 3-4k hekivel lejjebbrol az megérdemli hogy leverték
mondjuk wandnál zavaro hogy soxor csak magára tud gondolni (lásd kereskedo modositása topic amitol tuti agyvérzést kapna pár anarcos ha bevezetnék)
egyszer már a személyisegek számatol fuggo topkorokk bevezetésével és a fedezés nehezitésével évekre kicsinálták az anarcot (arden pl 40k hekirol nem tudott fordulni a 4eskéjével mert nem mentek a topkorei 40k hekin)
tobb évunkbe telt még meggyoztuk atit hogy javitsa ki
és koszonjuk de az ilyen javaslatokbol nem kérunk nehogy már ne lehessen utéssel haladni a D-csopiban se A-ban nagyobb hekin
ez a fokozás drágitása egy nagyon xar otlet
tudom hogy az A egoista műfaj de azért ne rugaszkodjunk már el ennyire a foldtől
anarcba is ugyanugy fizetik a játékosok a vipet (valoszinu tobbet is fizetnek mert fejenként tobb orit kell vipelni)
és az ilyen változásokbol nagyon nem kérnek ami hátrányossan érintené oket

Last edited by Fáraó; 11-15-2009 at 12:30..
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Fáraó For This Useful Post: