Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
ha visszaolvasol, én csak az extrém részét drágitanám,pl ha az eredeti ütésnek kevesebb mint 10%-át akarod benyelni akkor már drága, addig laposan növekszik.
Amúgy sok mindenben igazad van.
de itt nem csak a termelő orikról van szó. egy orknak nagyon ki se kell támadni, hogy egy másik ork 15%-al kisebb hektárrol beverhesse pl.
|
nemtom ha megtennéd hogy kiszámolod hogy egy 100k pontos ráállás 10-15-20-25-30k hekin mibe kerulne akkor lehet megtudnám mondani hogy siktsak vagy elfogadhato a mértéke
addig nem tudok állástfoglalni még nem látom át
de azt tudom hogy van ori joval a minimumfoldje alatt 20k heki folott
fedezni horror és az utést egyéniben teljesen el akarják lehetetleniteni számára
de akár klánban is ha epp 100k-t kéne fokozni fogy kirakj egy klánt pl
fogy a francba szerezze vissza a min foldet irjon a supportra ???
mindezt azért mert nagy hekin jobban fáj ha levernek
es van hogy nem tud visszadámdni pár ori
és ha kitámadnak feszélyezi oket ha kozben oket is támadják
mikorben bárhol máshol is megeshet ugyanez csak ott nem nagyon foglalkozik vele senki érdekesmod mert arra tobb a célpont ori
200 hekin is ha felfokozok 9.5k pontrol 10.5k pontra vagy 11.5re megvarom még 2 korre leszek (ott a suruség miatt ugye 1kor mire ez bekovetkezik) kv elott 2mp-el kimegyek egy orira es esélye nem lessz visszauti (akkor sem lenne ha az orisuruség miatt dinamikusan torténne nem korváltásnál es 2 korre birna kerulni mert nem tudna eleget bontani)
most vagy én vagyok a hulye vagy lehet el kéne fogadni másnak is hogy ezek a korlátok mindenhol léteznek és azért mert jobban fáj nagy hekin azért nem kéne rajta változtatni mikor a gond kizárolag a 0 hekis foglalásokkal van