Quote:
Originally Posted by none
No ha jól értem..
pl van 1 kis klán, akit egy nagyobb be akar verni.. a nagy klánnak, ha 10 fő ~43 mrd kp-ja lehet.. a kicsi ha 4-5 fős, akkor fele annyi kpja max..(sokkal kevesebb lehetőség)
ha a kisebb klánban van törpe aki kicsit is termel, akkor máris csökken az esély, hogy visszakisérjenek vagy védjenek..(mivel a nagy csak a támadó orikat állítja rá.. többnyire orkot  )
és ha nincs épp bent max kpjuk, és nincs bent épp a tartalékjuk, vagy nincs épp a piacon kint, akkor esélyük sincs bármit is reagálni..
a másik klán kapásbol vehet be tagokat a 24 körös szabály egyértelműen kijátszható..
és nem is kell, hogy a kisebb klán szarul legyen felépítve, vagy termelő legyen, vagy üres.. lehet a környéhez tökéletessen felépítve..
nem készülhetek fel arra sehogy, hogy a semmiből alámesik egy klán 70-80-90% barakkal.. max elffel megyek, de az megintcsak nem fokozná a játékélményt..
|
A nagyobb klán ha 10fős és van 43yard kp-je és rááll a 4-5fős klánra akkor nem lesz 43yard benne csak sokkal kevesebb. De nem értem ez miért probléma, a mostani mindent változtassunk meg mizériábn többször találkoztam ezzel a mi van ha termelek kérdéssel? Számomra az jön le h mindenki 60-70% termelő épülettel nulla védelemmel akar termelni. Az hogy valaki termel nem egyenlő azzal hogy nulla védelmet kell tartani. Mindig úgy kell termelni (lehet is) hogy a klán alkalmas legyen a védekezésre akár ijjakkal akár lovakkal is lehet védeni.
Ne felejtsük el azt sem hogy a szóban forgó nagyobb klán is volt kisklán és ő is volt védekező fél mikor esetleg őt akarta megütni egy nála nagyobb. Az is fontos hogy a szóban forgó nagyobb klán lehet hogy hónapok vagy évek alatt termelte meg a vagyonát, nem kell egy hónap alatt utol érni.
"és ha nincs épp bent max kpjuk, és nincs bent épp a tartalékjuk, vagy nincs épp a piacon kint, akkor esélyük sincs bármit is reagálni.. "
Aki igy játszik az megérdemli hogy be legyen verve, nem úgy kell játszani hogy ne legyen se egység se pénz, ha valaki a piacon tart mindent és nem tud az országokban annyi pénzt tartani hogy bármikor tele vegye a klánt, szintén megérdemli, hogy be legyen verve. Azokhoz nem kell szabályt igazitani akik igy akarnak játszani. Az 1/A-ban szerintem max egy klán van biztonságban, ez pedig a topk klán jelen esetben, és ez sem 100%-osan igaz, hisz az szk-n lévő országokbol alájuk is bármikor össze lehet rakni egy klánt.
Szóval ismét ott tartunk hogy nem kell 0 egységgel 0 pénzel játszani.
"ha a kisebb klánban van törpe aki kicsit is termel, akkor máris csökken az esély, hogy visszakisérjenek vagy védjenek..(mivel a nagy csak a támadó orikat állítja rá.. többnyire orkot

)"
ez messze nem biztos, a nagy klán lehet hogy a törpéjét vagy az elfjét próbálja meg feljebb tolni. Meg egy szóban forgó pénznélkül üresen termelő klánhoz nem kell ork.
"max elffel megyek, de az megintcsak nem fokozná a játékélményt.."
te szoktál elfel játszani? Én azzal játszom már évek óta. Ugyan nem akkora konzerv nyitó mint az ork, de elhiheted nekem, hogy az ork sem jelent nagyobb játékélményt.