Quote:
Originally Posted by none
No ha jól értem..
pl van 1 kis klán, akit egy nagyobb be akar verni.. a nagy klánnak, ha 10 fő ~43 mrd kp-ja lehet.. a kicsi ha 4-5 fős, akkor fele annyi kpja max..(sokkal kevesebb lehetőség)
ha a kisebb klánban van törpe aki kicsit is termel, akkor máris csökken az esély, hogy visszakisérjenek vagy védjenek..(mivel a nagy csak a támadó orikat állítja rá.. többnyire orkot  )
és ha nincs épp bent max kpjuk, és nincs bent épp a tartalékjuk, vagy nincs épp a piacon kint, akkor esélyük sincs bármit is reagálni..
a másik klán kapásbol vehet be tagokat a 24 körös szabály egyértelműen kijátszható..
és nem is kell, hogy a kisebb klán szarul legyen felépítve, vagy termelő legyen, vagy üres.. lehet a környéhez tökéletessen felépítve..
nem készülhetek fel arra sehogy, hogy a semmiből alámesik egy klán 70-80-90% barakkal.. max elffel megyek, de az megintcsak nem fokozná a játékélményt..
|
Nem hinném, hogy nem lehet semmit tenni. Amikor mi harcolgattunk ugyan a nyilasokkal többször is (igaz nem volt nagy létszámkülönbség), felénk fordították azt a nagy ágyút, és elsütötték. És mi bementünk alájuk, és bevertük őket szépen. Akkor a klánban 2orkon kívül mindenki termelt valamit. Akkor a piac megengedte, hogy üresek legyünk, és mégis tudtunk sereget állítani, és igen, szembe tudtunk úgy menni, hogy több földünk lett, mint volt.
Nem hiszem, hogy ez probléma kell legyen. Fontos, hogy tartson benn az ember vagy pénz vagy egységet, de jó esetben mindkettőt. Innentől nem akadály egy klánraállás.
Egyébként igazán én is szeretném, ha ütés után visszaállna ránk az, akit beütöttünk.

Legalább tudom, hogy most kevesebb ló is átmegy, mint amikor bevertük őket!