Quote:
Originally Posted by Remedy
Azert orulok, hogy van egy ilyen nagy tudasu, oreg, es tapasztalt megmondoember, aki mindenkinek megmondja a tutit...
Kuty, nem szalltal Te el mostanaban magadtol tulzottan?
Vagy csak sok volt a pia?
PS: Asszem a beirasomban sehol sem mondtam ki mit hasznalt, csak felmerult bennem... De ezt direkt igyekeztem ovatosan megfogalmazni emlekeim szerint... 
|
Attól hogy burkoltan fogalmazol még igen igen ott volt a hsz-edben ez. Nem nem szálltam el magamtól, és tényleg sok volt a pia. de nem ez a lényeg, csak probáltam arra rámutatni,hogy fölösleges minden oldalnak folytatni ezt a partalan vitát, és ha te ezt így látod, hogy ezért mindentmegmondó nagy tudásu embernek tartom magam, hát ez van. csak már zavart az, hogy ahányszor benézek a topicba, csak a fölösleges szájkarate megy mind2 oldalról. 1ik fél sem ér el semmit. Nem lesz hős a pék klán a menekülés miatt, de ti sem szereztek több földet vagy bármi nagyobb elismerést az ütés után ezért. Ha meg használtak progit (mert régebben tényleg volt rá példa egy VOLT taguknál), akkor az meg az ő lelkiismeretük, de egy játékért... nah mind1. szal annyit akartam,hogy ezen már úgyse változatatt a következő 100hsz sem ahogy az elöző sem.