View Single Post
Old 11-12-2009, 11:42
szamóka's Avatar
szamóka szamóka is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Von View Post
Ide is elég rég jött már hozzászólás
Megnéztem a BSG négy évadát... Szerintem 10/10-es, de nem véletlen az imdb-n elért 9,1-es szavazatátlag.
Valahol megértem Ati, hogy miért nem nézte Számomra az egész sorozat arról szól, hogy minél mélyebb érzelmeket váltsanak ki, minél többször; az egész az emberek legsötétebb dolgairól szól, a társadalom nagyon éles kritikája egyrészt, másrészt viszont pont végülis az emberiességet hangsúlyozza azzal, ahogy veszik az akadályokat a szereplők (vagy sokszor azzal, ahogy nem veszik).
Szerintem tökéletesre csinálták meg a pszichológiai részét, van benne mindenféle érzelem, nagyon erősen, belekeverik emellé a rejtélyt, a misztériumot, a hitet; szinte tökéletes.
És akkor "mellékesen" a képi világa is szenzációs, a sztori elég csavaros, és valami egészen elképesztő maga a világ, az hogy hol és mikor játszódik, és hogy milyen nagyobb erők befolyásolják az idővonalat, és hogy egyáltalán milyen az az idővonal
Ismét: 10/10 szerintem
Még nem végeztél, készült hozzá 2 DVD(?) film is, a "Razor" és a "The Plan", előbbi a Pegazusról szól, utóbbi az első két évad egyes eseményeit mutatja be Cylon oldalról.