View Single Post
Old 06-14-2006, 10:31
Walron
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Senki
Neked hiába tépem a számat? NEM A TÖRPÉT akarom tápolni, hanem a tekik súlyából visszavenni!!!! ezzel az összes kitekizhető fajt megerősíteni, hogy ne csak tolisnak menjenek.
Nem faj megerősítés, hanem a tekivédős fajok előnyének csökkentése... ez a cél, hogy többféle stratégia mehessen, legyen ork, törpe és ember hadis is. mert hiába lehet a varikon a kajájukon spórolni embernél, a tolikon ottveszted, mert kell, és így is tolisként is kiszed belőled mindent egy félelf. itt nem fajokat kell tápolni hanem lecsökkenteni a tekik súlyát, ettől esetleg és színesebb lesz a játék. ez nagy változás, ilyen nem lesz sokáig, de ráérünk kitalálni addig valami olyat ami behozza a többi színfoltot is a játék fővonalába.

Az a baj hogy Ati ma nem nézett be ide és nem csinálta meg amit én nem tudok megtenni és ezért őt kértem rá...

Hát nekem lenne egy elképzelésem:
-óriás-szieszta varázslat legyengítése, csak variölésre kapjon 80%os védelmet teki maradjon 50%
-gnóm legyen 80%os védelem
-törpe legyen 80%,hogy alsóbbszinteken is "használható" legyen, és hogy kulcs-kulcs egyenlő legyen
Így akor már nem lesz akorra hátranya a többi fajnak vagyis kiegyenlítettebb lesz a küzdelem
Viszont akor a tolisoknak lesz vmi előnyük,de ha mindenkinek van kis tolija+tisztanlátás akor már tűrhető lesz.

Vélemény?

AVP