View Single Post
Old 11-11-2009, 20:19
richardka richardka is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Fáraó View Post
szerintem apapkovetelménynek kéne lennie hogy ne lehessen igy minimalizálni a vesztegeket
es hogy minden klán tartson annyi egységet az orijában ami egy sikeres védést esetleg egy visszatámadást lehetővé tesz
és le lehessen verni azokat akik tul sokat kockáztatnak es uresen hagyják magukat vagy olyan éplistájajuk van ami nem túl életképes
nem biztos hogy ezzel minimalizálva vannak az ütések

Ki tudja kinek mennyi hekit kell leadni, ki tudja kinek mennyi a kedvezmányese. Na ezt kell beszorozni a kilépett tagokkal, persze csak akkor ha vissza is akarnak lépni

5-6 tagnál vagy többnél ha csak 400 hekit számolok leadásra, azért az nem kevés föööd

tetejébe visszalépsz lehet hogy rosz helyre essel, na bumm ujra veszithetsz földet.

tehát akkor fekete fehéren lássam ez lenne a cél??
" 8 tagu klán rááll a másik 8 tagura. A védekező nincs felkészülve, ergo a veszteséget minimalizálni szeretné, szembe menni nem tud mert 4 tag dolgozik utazik, tehát nem tud gép elé jönni, tehát kitesz mondjuk 6 tagot.
Na most ha késleltetve lenne a kilépés, akkor be is verik, tetejébe a tagok is kilépnek, tehát visszajövetelnél ujabb földleadás lenne."

remélem rosszul gondoltam, és értelmeztem a célt
Reply With Quote
Sponsored Links