Quote:
Originally Posted by werden
Volt ennél durvább dolog is 3/ G-be
Egyik percről a másikra minden fajta tekiből kb. !200 milla! jelent meg 298 -as egységáron AZ ÁTLÁG TEKIÁR 750-800 ARANY KÖZÖTT VOLT.......
Egyéni vélemény :
Ez szerintem egy olyan müvelet volt amit a játék hibájából az ősrégi játékosok csinálnak.....
|
Ennyi idő után szerintem már igazán le lehet nyugodni a piac ilyen alakulása miatt.
A felháborodás féligmeddig jogos, de semmiképpen sem a játék hibájából fakad (szerintem).
Bár bevallom mikor bekövetkezett ez, én elgondolkodtam rajta, hogy hogyan képes egy szövetség, a mostani szabályok szerint "rövid" idő alatt ennyi tekercset felhalmozni.
Sejtésem szerint régről maradt nagyhektáros országok állították elő ezt a mennyiséget 5ös szinten később újrázásokkal tarkítva(ebben semmi szabálytalan és hibás dolog nincsen). A hiba szerintem ott van, hogy az a csoport ahol ez bekövetkezett nem tett a dolgok ellen semmit, nem verték le a tekercsírókat, mert mitomén hány körre vannak, mert beverhetetlennek tartották ilyen messziről, stb stb. A jelenlegi szabályrendszer szerint ami tudtommal egy éve is élt (morálzuhanás 2000top kör elteltével lsd súgó) kétlem, hogy egy olyan országnak, aki soksokezer körig topban tartózkodik pozitív lenne a katonai morálja
Még mielőtt félreértenél werden, én is buktam a dolgon, jelenlegi helyzetemhez mérten, jelentős összeget, fel is voltam háborodva, még egy körlevél is elért hozzám, hogy toljunk ki a soktekercsesekkel mindenki adja 1-21 aranyért a tekercset, kíváncsi lennék kinek volt ez az eszement ötlete

Szó ami szó, a dühöngés helyett sokkal hasznosabb, ha ilyenkor az ember elgondolkodik a dolgokon.
Nálam a pozitív hatása, (kitudja lehet hogy negatív is), hogy az életben többet nem kívánom tekercsben tartani a pénzt