Quote:
Originally Posted by wand
Bár nem tőlem kérdezted, de azért elmondom róla a véleményem:
A konkrét példára csak annyi, hogy nem emléxem olyanra, hogy klánban ha elfokoztál volna akkor nulla hekit vitt volna, a sereg elengedés meg még most is benne van a játékban ha jól látom senkinek semmi baja vele.
De a példa alapvetően lényegtelen, az elv a lényeg, miszerint volt egy olyan gond, hogy az 1fős klánok szétütötték a 10 fős klánokat, természetessen a levlistán is megjelent a probléma, és az ottaniak nem körmük szakadtáig ragaszkodtak hozzá, hanem belátták, hogy ez nem jó így, tehát megalkottak egy olyan szabályt aminek következtében ezt már nem lehet megcsinálni.
És a gond pont ezzel van, aki itt most ellenez egy olyan evidenciát miszerint egy beütő sereg földet vigyen az csak azért teszi mert félti a seggét.
semmi köze a játék fejlesztéséhez, jobbátételéhez, csak és kizárólag önös érdek vezérli.
|
Köszönöm a korrekt választ. Mivel tényleg nem emlékszem azokra az időkre tisztán és világosan, kérdezném, hogy akkor hogy volt szabályozva az elfokozás, miért nem lehetett 0 hekis ütéseket csinálni?
Ha más volt a szabály és az jó volt miért lett megváltoztatva igy hogy most lehet 0-át ütni.
A seregelengedést azért is emlegettem fel (tudom illene vissza olvasni és pontosan idézni) mert valaki itt azzal érvelt hogy a nagy országok azért fokozgatnak el mert van pénzük bőven katonára. A sereg elengedéssel ugyan ez a helyzet, az engdhet el sereget akinek sok pénze van és tud új egységeket vásárolni.
Én úgy gondolom, hogy nem az a gond, hogy valaki ezt ellenzi, miután a megbeszélés nyilt, bármelyik fórumtag ellenezhet vagy támogathat bármit. Én inkább azt látom problémának, hogy kijelented, hogy az ellenzők féltik a seggüket és ezért nem akarnak módosítani. Ilyen kijelentés volt már címezve Remynek és rajta keresztül a klánomnak igy nekem is.
Quote:
Originally Posted by wand
Remy, Reaktor, az a baj veletek, hogy titeket egy dolog vezényel: hagyha bárki oda kerülne mellétek és megtámadna, és a matematika szabályai alapján nagyobb a támadó értéke mint a ti védelmetek nektek AKKOR IS KELL A LEHETŐSÉG, HOGY NE ÜSSENEK BEE! mert CSAK.
|
Itt is van erre gondoltam. Ilyen hozzászólásokkal próbálod a "hibát" javítani.
Én egyetértek Monróval a "hibát" javítani kell, de amig nincs javitva addig én is és a klánom is nem "hibának" hanem "taktikai elem" nek nevezzük ezt a lehetőséget.
Téged pedig Wand, megkérlek mély tisztelettel, hogy tartózkodj a fent idézett kijelentésektöl, mert nem fedik a valóságot.
Köszönöm.