Quote:
Originally Posted by wand
pedig muszáj korlátozni, mert az nem normális, hogy 200k pontrol rá lehet állni adott esetben akár egy kitámadott orira is és több serggel beverni.
|
sztem teljesen normális, akkor,ha tudom,hogy nem 0-át fogok ütni én sem azon akire kimentem. Ha figyeled a piacot,rögtön látod,hogy ekkorát készülnek fokozni, ráadásul egy tk deritésből már azt is láthatod,hogyha az ütés elött már kiszur valaki, és azt hogy melyik országo(ka)t kell figyelned. meg alapvetően is résen kell lenned, hiszen a támadott ország is visszajöhet. és innentől meg már te döntöd el, hogy liftezel a pontlistán hogy ne tudjanak rád állni, vagy sereget engedsz csak el, esetleg elkezded felvásárolni a nyersi piacot a totális országfelhúzáshoz (ez az egy eset amiben sztem jogos a 0hekis ütés) stb... van egy csomo lehetőséged elkerülni a hiénázást. én szivesen megnézném azért annak az arcát aki esetleg befokozna 800k katit és nem tudna 2körre rám állni
Jelen esetben az a nem normális benne,hogy kitámadok, bárki rám állhat és beverhet, míg én azért imádkozok, hogy eltaláljam hány 100k pontra fokoznak el tőlem. olyan mint a lottó, ha találtál hozol hekit, ha nem akkor meg 0hekiért hagyod csupaszon a valagad, főleg akkor,ha utána is probáltál fokozni, mert még sereget se tudsz elengedni,ha esetleg vki rád állna. Ha már ekkora kockázatot válall vki 15k hekin és felette,hogy kitámad, akkor legyen is értelme és ne 0-át hozzon.