Quote:
Originally Posted by Karvaly
Végigolvasva a hsz-eket én is azon a véleményen vagyok, hogy túlzás gerinctelenségnek nevezni a támadott klán "stratégiáját". Ha minden kötél szakad, akkor ez az utolsó szalmaszál amibe kapaszkodni lehet, egyébként itt is fennállt az a dolog, hogy akármelyik ujjamat harapom mindegyik fáj. Azaz átlátva a "Csak egy maradhat..." klán helyzetét a sok rossz közül a legkevésbé rosszat választották. Mert azt mindenki tudja, hogy ennél csak rosszabbul járhattak volna. A "Black Dragon" pedig érthetően csalódott. Én is az lettem volna ha belefutunk egy ilyenbe. Sőt... Bízom benne hogy ez az eset mindkét klánban egészséges bizonyítási vágyat indított be, kíváncsian várom a folytatást  Persze csakis tettek formájában, a csatamezőn!
|
Mondtam, hogy befejezem a témát, de erre még válaszolok.
Lehetőség az, hogy eldöntöd, hogy mit akarsz: védekezni, vagy szembemenni. Helyes döntés az egyiket választani, de vajon mennyire helyes egy veszélyes helyzetben jelentéktelen mennyiségű sereggel várni a támadásra?
Én csak annyit mondtam, hogy a felkészülésünk 2,5 napja alatt adott volt az ellenfél klánnak is felkészülni, ugyanis érezhető volt a feszültség. Felmérések tőlünk, gömbözési kísérletek az ellenfél klántól. A felkészülés mégsem történt meg.
Az, hogy az ujjaimat harapdálom, hogy rájöjjek, hogy melyik fáj jobban, az egy dolog. De ésszerű az ujjamra felhúzni egy kesztyűt, vagy valamit, ami megakadályozza, hogy meg tudjam harapni.
Ilyen az emberi gondolkodás: a rossz nem velem történik... Lehet, hogy elgondolkodik egy két klán azon, hogy milyen mókás tegyük fel 2milla pontos klánt 1milla egységgel beverni, mert nem tudnak elegendő sereget venni, de az nem jut eszébe, hogy azzal az 1milla lovassal ő is ugyanúgy pórul jár!
A csalódottság meg szerintem érthető, a 17-ed részét ütöttük annak a földmennyiségnek, amit kellett volna kapjunk egy jól megszervezett, hibátlanul kivitelezett klántámadás eredményeként.
De kérlek, tényleg fejezzük már be a témát!!!
(Próbálom nem kelteni a hangulatot, tegyétek ti is ezt!

)