Thread: A taktikai elem
View Single Post
Old 11-08-2009, 18:02
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%
Smile

Quote:
Originally Posted by wand View Post
szerintem ha 2 körre állok egy oritól és be tudom ütni, kimegyek rá és nulla hekit foglalok, akkor szerintem ez nem tökéletes. pláne, hogy kis országgal nem lehet megcsinálni csak naggyal. Ha ez nornmális akkor én meg szeretnék 2000 hekin 50.000 egység lefokozással elmenekülni egy beütés elől.

Pont az a baj, hogy a "célközönség" nem a játék érdeke miatt szavazta le, hanem csak szért, hogy ha bárki meg merné támadni, akkor el tudjon menekülni.

Egyébként ha megnézed a szavzás állását perpill 7-6 ra a nem-ek vezetnek, ráadásul mind a 6 igen annak szól, hogy be kéne szabályozni az irreális ráállásokat is. (ami mondjuk teljessen jogos elvárás..)
az, hogy A-ban meglehet ezt csinálni, csak magunknak köszönhetjük attól, hogy mi játékosok szúrunk el valamit, még nem a rendszer a hibás.

amúgy 2000 hekin meglehet csinálni tapasztalat (B-ben legalábbis meg)

sejtésekbe meg nem kellene bele menned, mert nincs realitása. Nekem anarchon kívül sehol sincs annyi pénzem, hogy ezt megtudjam csinálni

Igen, ha van odafokozás, legyen elfokozás is, ezt tartom igazságosnak. <-- erre szavaztatok, van elfokozás is szintén B-ben csináltam, de mondjuk oda 3k kati elég volt, mivel az ellen nem volt vándor, én igen rámfokoztak, én meg még a seregindításuk előtt elfokoztam

Last edited by Hex; 11-08-2009 at 18:06..
Reply With Quote