Quote:
Originally Posted by Északföld
Jah és nem figyeltem a szabályokat, hogy pontosan hol működik ez a határ. A szavazás publikus, bár szavazás nélkül is tudtam volna mire fogsz szavazni, mint ahogy Remynél is.  Egyértelmű érdeketek fűződik hozzá, hogy ne lehessen beverni az országotokat. Csakhogy ez önmagában megdönti a hódító réges régi alapelvét, azaz hogy beverhetetlen ori nincs. Ahogy ti csináljátok úgy pedig van és értelmetlenné teszi a játékot. szünjön meg, ez a hülyeség, ennyi.
|
Kiccsavo ne magyarazzal, meg egyszer sem fokoztam el azert, hogy 0-t ussenek rajtam, ugyhogy legalabb a nevemet ne emlegesd ilyenkor, koszonom...
(Persze semmi nem zarja ki, hogy elfogok, ha epp ugy adodik, de olyanert emlegetni a nevem, amihez semmi kozom, kicsit fura...)
Amikor Pannon ellen harcoltunk(amiben Te is ott voltal), ellenem is fokozgattak, bontogattak, megsem nyavajogtam. Te pedig rafokoztal par orszagra 100k pontot, es utana sirtal, hogy miert 0-t utsz, mi ez a disznosag...
Nagyszeru otlet, hogy messzirol lehessen rafokozni, es mindenkepp hozz foldet, gratulalok...