Quote:
Originally Posted by wand
Mindig is volt az A-ban egyfajta infláció a felérkező pénzek és azok leújrázása miatt .(én a magam részéről mindig is támogattam, hogy legyen leszabályozva az újrázással gyárotott pénz és tekercs mennyiség)
De míg az újrázás véges és 500 körönként jelent 4 milliárdot addig mondjuk 5000 bank 500 körönként 18 milliárd plusz pénzt visz a csoportba, ráadásul nem fogy ki 2000 kör után..
|
Kíváncsi vagyok, hogy aki elméletileg 5000 bankkal termeli most a pénzt, az mennyit költött el, amióta fent van A-ban, és másból mennyit termelt össze...
Mert ha valaki alacsonyabb hekin tekercs, gabona, stb. termelésből élt meg (mert akkor a %-an a bankja elég keveset hozott, és üthető is volt), akkor had termeljen már feljebb pénzt, főleg ha feladott egy személyiséget érte.
Senkinek sincs megtiltva, hogy felmenjen, és ő is felhúzzon ennyi bankot. Neked sem Wand.
Mindenkinek van lehetősége kereskedővel lenni, és pénzt termelni, és ráadásul mindenkire ugyan úgy hat a piaci árváltozás, így szerintem semmi irreális nincs benne. Ez a játék része. Alkalmazkodni kell, ennyi...
Vagy hozz létre egy katonatermelő szövetkezetet, amivel elősegíted az árak csökkentését.