View Single Post
Old 11-07-2009, 21:45
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
En mar csak azt nem ertem, hogy honnan jon az, hogy ennek a kettonek koze lenne egymashoz. Nemhiszem, hogy tobb penz lenne az Aban, mint barmikor maskor...

5. szinten is lattam mar ugyanabban a csoportban 10kert katonat, 50kert is, es ureset is. Nevezetesen a W-ben. Ott pedig semmi ilyesmirol szo sem volt hogy kereskedo igy meg ugy...
All due respect, de ez nem hit kérdése. Lentebb felvetették, hogy miért lehet, énszerintem van is logika benne, gazdaságilag mindenképpen indokolható, hogy több arany van A-ban mint volt. Az 5. szinten pedig a toposok szoktak ügyeskedni az árakkal, az teljesen más folyamat. Most nem értem, miért nem érted, mert ha nem érted, akkor valami indokod csak van feltételezni, hogy miért nincs több arany A-ban, nem csak a megérzésed.
Na, de ebbe a témába jobban belefolytam mint akartam már. A lentebb mások által kifejtett dolgok alapján gazdaságilag védhető álláspont, hogy több arany van A-ban mint volt + az egységtartalékokat számbavéve, a kettő logikusan vezet a magasabb egységárakhoz. De feltételezem ezeket az indokokat érted, nem? Max nem értesz vele egyet
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote