Quote:
Originally Posted by Remedy
En mar csak azt nem ertem, hogy honnan jon az, hogy ennek a kettonek koze lenne egymashoz. Nemhiszem, hogy tobb penz lenne az Aban, mint barmikor maskor...
5. szinten is lattam mar ugyanabban a csoportban 10kert katonat, 50kert is, es ureset is. Nevezetesen a W-ben. Ott pedig semmi ilyesmirol szo sem volt hogy kereskedo igy meg ugy... 
|
All due respect, de ez nem hit kérdése. Lentebb felvetették, hogy miért lehet, énszerintem van is logika benne, gazdaságilag mindenképpen indokolható, hogy több arany van A-ban mint volt. Az 5. szinten pedig a toposok szoktak ügyeskedni az árakkal, az teljesen más folyamat. Most nem értem, miért nem érted, mert ha nem érted, akkor valami indokod csak van feltételezni, hogy miért nincs több arany A-ban, nem csak a megérzésed.
Na, de ebbe a témába jobban belefolytam mint akartam már. A lentebb mások által kifejtett dolgok alapján gazdaságilag védhető álláspont, hogy több arany van A-ban mint volt + az egységtartalékokat számbavéve, a kettő logikusan vezet a magasabb egységárakhoz. De feltételezem ezeket az indokokat érted, nem? Max nem értesz vele egyet