View Single Post
Old 11-07-2009, 16:45
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Von View Post
Gondolom az feltűnt, hogy nem mondtam értékítéletet róla, csak elemezni próbáltam, hogy milyen hatásai lennének.
Te mintha valami egészen másra reagáltál volna ezekkel az idézett részekkel.
Örülnék ha nem a preferenciámiat firtatnák olyan esetben mikor szó sem volt róla, kettőnk közül nem én használtam a "baj", meg "(nem) tetszik", meg "milyen jó" kifejezéseket.
Sajnálom ha esetleg kellemetlen fordulatokat használtam. Ha a hsz-ed objektívnek találtam volna, biztos másképp reagálok.

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Épp erről írtunk, ...
A halmozódó ártókat főleg a téma eleji változatokra értettem. De az is kétségtelen hogy 12% > 3%

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Miért lenne túl bonyolult? Kb úgy viselkedne a varázslat hatása, mint a betegség. Ahány kör, annyi morál jön le. Semmi számíthatatlan nincsen benne. Annyi cifrát írtam még bele, hogy 1 körönként lehet felrakni, és halmozódik... de szerintem ez sem mondható bonyolultabbnak az ötödikes anyagnál
Mert ha így valósulna meg, külön táblázatba kéne írnom hogy ki mikor tett ilyen ártót a célpontra, hogy a támadásoknál jól számolhassak. Sztm ez másnál is így van, azokról persze nem beszélek akik mindig mindenhová full sereggel mennek.

Reply With Quote