Thread: 1A események
View Single Post
Old 11-06-2009, 01:39
Iron's Avatar
Iron Iron is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Hűű de jó, hogy benéztem, ismét egy kis csetepaté
Amúgy elég gáz a téma
Vigyu és legénysége: Azért szidjátok az ellen klánt, mert már elkönyveltetek egy nagy földszerzést és mikor rájöttetek kopp van, akkor szidjuk a másikat, hogy nem hagyták beengedni a sereget és ezzel hatalmas veszteséget szenvedni. Hát nemtudom, hogy ezért kellene gerinctelennek nevezni a másikat akik csak próbálták menteni a menthetőt, és a veszteségeket a legminimálisabbra csökkenteni. Nem pár hét munkája van abban a földben amit összehoztak, fedeztek, ütöttek. Jó stratégiája volt/van a Csak egy maradhat klánnak és most nem ők kerekedtek felülre és hozni kellett egy kellemetle döntést. Ez ilyen.

A helyükben én is hasonlóképpen döntöttem volna. A klán és a társak az elsők, a veszteségek minimalizálása a fő szempont. Ha ezt úgy érem el hogy mindenkit kidobok, akkor mindenkit kidobok. Más vagy az ellen véleménye már huszadrangú
Nem tudom, mi más lehetőségük lett volna, ha más semmi, akkor jó döntést hoztak. Viszont az biztos, hogy a nagy foglalás utáni tisztelet az el is szállt ezzel. Legalább lehet ismét dolgozni

Iron
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Iron For This Useful Post: