View Single Post
Old 11-06-2009, 02:30
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Nem tartom rossz ötletnek ebbe az irányba való elmozdulást, már tényleg gáz az,hogy minél fentebb megyünk a varizás értelmét veszti szinte. Viszont nem tartom jó ötletnek hogy közvetlen a katmorál értékét csökkentse. Sztem kialakulna egy elég gusztustalan teknika azzal,hogy kv elött 10seccel végig ártozna a klán és indulna a sereg, rendben hogy így beverhető lenne jó pár bunker elf, de azért nem kell tönkre tenni mások játékát sem, mert a bekapott sereg(ek), miatt tartosan lemenne a béka segge alá és az ország szép mélyrepülésbe kezdene, visszafordithatatlanul.

sokkal jobb ötletnek tartanám azt, ha a varázslat a katmorál változójára hatna és így csak hosszabb távon a katmorálra, 1-36 körre felrakva. ez a felállás annyival szerencsésebb,hogy megfelelő mennyiségü kocsmával ellensúlyozható lenne vmennyire. Sztem ez jobb megoldás, mert közvetetten így is gyengül az ellen, hiszen épülnie kell. arról nem beszélve hogy minél magasabban vagyunk annál használhatobb lenne, mert egy szint felett már nem árt otthon tartani egységet, hiszen kevés a 4,2yard már televenni magát...
mértéke mondjuk vhol ott lehetne a 300kati/kocsma és a 150kati/kocsma között félúton, csak természetesen ellentétes előjellel. ugye gyakorlatban ez annyit tenne hogy a kocsma bónuszát naggyából ellensúlyozná és a középértékhez tartana.
Azért nem a maxos kocsma bónuszhoz lőném, mert akkor hirtelen indulna el a középértékhez és az meg ugyanahoz vezetne mint amit vázoltam.
Nekem így tetszene, mert ahol elkezdi értelmét veszteni a vihar,ott lenne ez egyre hatásosabb és érintené érzékenyebben az orikat.

Emellett az se lenne hülyeség,ha a tüzgolyó varázslat hatékonysága nőne,ha más nem is területarányosan erősödhetne.

Reply With Quote